Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Duurzame vloer 

Duurzame vloer
Door de jaren heen heeft u uw vloer zeer intensief gebruikt. Door het intensieve gebruik is de vloer flink versleten en ziet deze er eigenlijk niet meer representatief uit. U wil de vloer dan ook vervangen, maar dan wel door een extra duurzaam exemplaar. De beste investering voor u? Een duurzame pvc vloer van Takens Bedrijfsvloeren. Hier heeft u namelijk vele jaren plezier van, ook bij zeer intensief gebruik. 

 

Nieuwsgierig?

 

Een duurzame vloer van pvc 

Vele jaren geleden hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van pvc vloeren. Dit zijn vloeistofdichte vloeren van pvc tegels, met een zeer lange levensduur. Ook in uw pand kunnen wij een duurzame vloer van pvc leggen. Deze is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ziet er bovendien netjes en representatief uit. 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer 

Steeds meer bedrijven en instellingen investeren in een vloeistofdichte pvc vloer van Takens Bedrijfsvloeren. Dit is niet voor niets het geval. Onze duurzame vloer heeft namelijk diverse voordelen. 

Het gaat om de volgende pluspunten: 

Bovendien kunnen wij uw duurzame vloer geheel op maat maken. Bij Takens Bedrijfsvloeren koopt u dan ook altijd een vloer die perfect bij u, bij uw bedrijf en bij uw bedrijfspand past. 

 

Een vloer met vele toepassingen 

Onze duurzame vloer heeft vele toepassingen, onder andere in kantoorpanden, werkplaatsengaragesscholen en zorginstellingen. Meer weten over onze veelzijdige vloer van pvc? Neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!