Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Geluiddempende vloer 

vloeistofdichte schoolvloerIs uw bedrijf, school of zorginstelling in een ouder pand gevestigd? Dan is de kans groot dat u vaak te maken heeft met geluidsoverlast. Overlast door geluid komt veel voor in oudere panden. Dit komt omdat deze panden minder goed geïsoleerd zijn. De oplossing? Geen verhuizing, maar een investering in een geluiddempende vloer van Takens Bedrijfsvloeren. 

 

Ik wil graag meer informatie

 

Waarom een geluiddempende vloer? 

De geluiddempende vloer van Takens Bedrijfsvloeren is speciaal ontwikkeld voor gehorige panden. Deze vloer is van pvc gemaakt en zo samengesteld dat het pvc een groot deel van de geluiden in het pand tegenhoudt. Het gevolg? Met een geluiddempende vloer in het pand van uw bedrijf, school of zorginstelling heeft u veel minder tot helemaal geen geluidsoverlast meer. 

Ideaal voor scholen en zorginstellingen 

Door de jaren heen hebben wij veel klanten blij gemaakt met onze geluiddempende vloer. Het gaat voornamelijk om scholen en zorginstellingen. Bij scholen is het belangrijk dat de kinderen in een rustige omgeving kunnen leren. Bij zorginstellingen is rust ook belangrijk, aangezien dit absoluut bijdraagt aan het herstel van de patiënten. Runt u ook een school of zorginstelling en heeft u regelmatig te maken met geluidsoverlast? Dan komen wij uw pand graag verrijken met een geluiddempende vloer. 

De andere voordelen van de vloer 

Onze vloer is niet alleen geluiddempend, maar heeft ook andere voordelen: 

Verder is de geluiddempende vloer van Takens Bedrijfsvloeren vloeistofdicht. Dit heeft een positief effect op de levensduur. Wilt u hier wat meer over weten? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!