Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Over Takens Bedrijfsvloeren

Na meer dan twaalf jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de horeca, was Gerbrand Takens het belang van een juiste horecavloer meer dan duidelijk. Ruim tien jaar geleden is hij in aanraking gekomen met de unieke vloertegels van gerecycled pvc, die uitermate geschikt zijn voor een toepassing in de horeca en diverse andere branches. Gerbrand Takens maakte het zijn missie om deze vloertegels groot te maken en dit is hem zeker gelukt. Onder de bedrijfsnaam Takens Bedrijfsvloeren zijn de unieke vloertegels al aan honderden bedrijven geleverd. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Spanje en Duitsland.

 

Pvc vloertegels: tegels die aan alle eisen voldoen

Na een jarenlange strijd tussen de arbodienst en de keuringsdienst, die enerzijds een stroeve vloer en anderzijds een gladde vloer wilden, was er eindelijk een vloer die aan alle eisen van beide partijen voldeed. De pvc vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren zijn namelijk zowel gemakkelijk te reinigen als hygiënisch en volledig antislip. Daarnaast gaan de tegels vele jaren mee, simpelweg omdat er geen water door de vloertegels heen kan komen en de tegels volledig kras- en slijtvast zijn. De beste tegels voor horecabedrijven, maar ook voor magazijnen, garages, werkplaatsen, fabrieken, winkels, zwembaden, scholen en ga zo maar door. 

Alle vloeren van Takens Bedrijfsvloeren voldoen aan de Europese richtlijn REACH (Registratie, Evaluatie en Autorisatie voor Chemische Stoffen). 

Takens Bedrijfsvloeren: ook expert in het plaatsen van de tegels

Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen uniek door de bijzondere vloertegels die de vloerexpert verkoopt. Wat het bedrijf nog meer uniek maakt, is het feit dat de vloeren van Takens Bedrijfsvloeren door experts van het bedrijf zelf geplaatst worden. Veel collega bedrijven verkopen u de vloer alleen en laten het plaatsen over aan externe partijen. Om kwaliteit en vakmanschap te kunnen garanderen plaatst Takens Bedrijfsvloeren al hun geplaatste vloeren zelf.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!