Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Anti slip vloer voor uw bedrijf?

vloeistofdichte horecavloerSommige bedrijven hebben behoefte aan een antislip vloer vanwege de veiligheid en onderhoud, dit geldt onder andere voor bedrijven in de horeca, garages en voor scholen. Wanneer er gemorst wordt op een vloeistofdichte vloer blijft de vloer volledig anti-slip en eenvoudig schoon te houden. De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren kent veel voordelen, zo zijn de vloeren slijtvast, duurzaam, geluiddempend, eenvoudig te onderhouden en mooi om te zien. 
 

Neem contact met ons op
 

Hoogwaardige antislip vloer voor elk bedrijf

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren is toepasbaar in diverse bedrijven, waardoor de vloer vaakt de perfecte oplossing biedt. De antislip vloer is verkrijgbaar in verschilllende kleuren zoals zwart, grijs, rood en blauw. Met de combinatie van speciale lasveters in kleur krijgt u fantastische mooie vloeren te zien voor elk interieur. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing en door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u snel van het juiste advies te voorzien. Bekijk onze projecten waar wij reeds een vloer hebben geplaatst en waar naar alle tevredenheid gebruik van wordt gemaakt.  

Altijd zeker van kwaliteit en duurzaamheid

Takens Bedrijfsvloeren heeft enkel uitstekende kwaliteit PVC vloertegels in het assortiment. Dankzij de anti slip kenmerken van deze tegels dienen zij uitstekend als keukenvloer voor in de horeca. Takens Bedrijfsvloeren kan alleen zorgen voor het leveren van deze vloeren op de door u gewenste locatie, maar is ook uitstekend in staat het voor u op een professionele manier te plaatsen. Op deze manier bent u zeker van een prachtig, duurzaam resultaat.

Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u zeker van:

Offerte aanvragen


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!