Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een vloeistofdichte vloer

Wilt u een vloeistofdichte vloer laten aanleggen? Bent u op zoek naar een professional die dit op de juiste manier kan verzorgen? Schakel dan de hulp in van Takens Bedrijfsvloeren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale specialist voor het leveren en plaatsen van een vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte antislip vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. De vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor particuliere ruimten zoals garage en opslag ruimte. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt  met een watervaste twee componenten lijm op de ondervloer aangebracht. Door thermisch en chemisch lassen ontstaat een vloeistofdichte vloerafwerking.
 

Neem contact met ons op
 

Schoolvoer PVC vloer

Kenmerken van een vloeistofdichte vloer

De vloeistofdichte tegel heeft een formaat van 49 x 49 cm. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Naast de verschillende kleuren tegels, kunt u ook uit verschillende kleuren lasveters kiezen. U kunt op die manier verschillende combinaties maken en de vloer volledig aanpassen aan uw interieur.

De vloeistofdichte PVC vloer is geschikt als horecavloer, garagevloer, fitnessvloer, magazijnvloer, kapsalonvloer, keukenvloer, schoolvloer, winkelvloer, kleedkamervloer, saunavloer, bakkerijvloer, slagerijvloer, discotheekvloer, snackbarvloer, koelcelvloer, drukkerijvloer, zwembadvloer, brandweerkazernevloer, etc.

 

Verklaring met betrekking tot REACH
REACH verklaring

Onze producten voldoen aan de Europese richtlijn REACH. REACH is een nieuwe Europese verordening voor chemische stoffen. De afkorting van REACH staat voor Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische Stoffen. Onze leveranciers verwerken alleen post-production afval afkomstig van Europese productiebedrijven. De weekmaker dioctylftalaat (DOP) valt onder de lijst verboden stoffen die onder de REACH zijn geregistreerd en mogen dus niet meer gebruikt worden binnen Europa. De producten van Takens Bedrijfsvloeren zijn DOP-vrij.

 

Kleuren vloeistofdichte vloer

De standaard te leveren kleuren zijn op dit moment:

Zwart/ Antraciet / Grijs / Rood / Blauw / Bruin

Eigenschappen

 

Zelf een PVC vloeren leggen?

Bestel dan via onze webshop. Onze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een uniek clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. 

 
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP


Downloads

PVC vloertegel Basic productspecificatie
DOP-20140001-PVC-Vloertegel-BASIC
Verklaring m.b.t. REACH en DOP

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!