Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Een vloeistofdichte vloer laten plaatsen

Wilt u een vloeistofdichte vloer laten aanleggen? Schakel dan de hulp in van Takens Bedrijfsvloeren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de expert voor het leveren en leggen van een vloeistofdichte vloer. 
 

Neem direct contact op

 

Kunststof tegel van gerecycled PVC

Een vloeistofdichte vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. De vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor particuliere ruimten zoals garage.

De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt  met een watervaste twee componenten lijm op de ondervloer aangebracht. Door thermisch en chemisch lassen ontstaat een vloeistofdichte vloerafwerking.

De kunststof tegel kan op vrijwel elke ondervloer eenvoudig binnen 1 dag gelegd worden.

Vloeistofdichte vloer

 

Kenmerken van een vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer van Takensbedrijfsvloeren is duurzaam, geluiddempend, volledig anti-slip.

Overige eigenschappen zijn: ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet aan het Plan Bodembeschermende Voorzieningen, de PBV-norm en voldoen aan de richtlijnen van de HACCP.

De vloer kent geen droogtijd en is daarom vaak binnen 1 dag gelegd en weer beloopbaar.

De vloeistofdichte tegel heeft een formaat van 49 x 49 cm. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Naast de verschillende kleuren tegels, kunt u ook uit verschillende kleuren lasveters kiezen. U kunt op die manier verschillende combinaties maken en de vloer volledig aanpassen aan uw interieur.

De vloeistofdichte PVC vloer is geschikt als horecavloer, garagevloer, fitnessvloer, magazijnvloer, kapsalonvloer, keukenvloer, schoolvloer, winkelvloer, kleedkamervloer, saunavloer, bakkerijvloer, slagerijvloer, discotheekvloer, snackbarvloer, koelcelvloer, drukkerijvloer, zwembadvloer, brandweerkazernevloer, etc.

 

Verklaring met betrekking tot REACH
REACH verklaring

Onze producten voldoen aan de Europese richtlijn REACH. REACH is een nieuwe Europese verordening voor chemische stoffen. De afkorting van REACH staat voor Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische Stoffen. Onze leveranciers verwerken alleen post-production afval afkomstig van Europese productiebedrijven. De weekmaker dioctylftalaat (DOP) valt onder de lijst verboden stoffen die onder de REACH zijn geregistreerd en mogen dus niet meer gebruikt worden binnen Europa. De producten van Takens Bedrijfsvloeren zijn DOP-vrij.

 

Kleuren vloeistofdichte vloer

De standaard te leveren kleuren zijn op dit moment:

Zwart/ Antraciet / Grijs / Rood / Blauw / Bruin

 

Technische eigenschappen waterdichte vloer

 

Zelf een PVC vloeren leggen?

Bestel dan via onze webshop. Onze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een uniek clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. 

 
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP


Downloads

PVC vloertegel Basic productspecificatie
DOP-20140001-PVC-Vloertegel-BASIC
Verklaring m.b.t. REACH en DOP

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!