Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

De beste vloer voor uw bedrijf

Takens bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het leveren en leggen van vloeistofdichte vloeren van PVC. Deze vloeren voldoen aan de richtlijnen van de HACCP, zijn onderhoudsvrij, geluidsdempend en bovendien erg duurzaam. Onze vloeren zijn onder andere zeer geschikt voor: garages, werkplaatsen, zorginstellingen, scholen en de horeca. Kortom eerste kwaliteit bedrijfsvloeren die voor alle toepassingen geschikt zijn.

U kunt bij ons terecht voor:

 

 

Neem contact met ons op

Met een van onze bedrijfsvloeren bent u ervan altijd van verzekerd dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt. En niet alleen dat, de vloeren bestaan volledig uit gerecyclede PVC kunststoffen. Dat betekent dat u met de aanschaf meteen een positieve bijdrage levert aan het behoud van een schoon milieu.

Kunststof PVC vloer

Takens Bedrijfsvloeren beschikken over uitmuntende eigenschappen als antislip, veiligheid en vloeistofbestendigheid. Met name met betrekking tot de zo belangrijke hygiëne voor bedrijven: garages en werkplaatsen, is deze oplossing de beste die er is. Het massieve kunststof en de hermetisch dichte en thermisch verlijmde naden staan zelfs het absorberen van zuren uit vetten en oliën niet toe. Hetzelfde geldt voor de horeca en industrie waar er gewerkt wordt met bederfgevoelige producten en bijtende schoonmaakmiddelen. Doordat eventueel gemorst product op de vloer blijft liggen, in plaats van dat het er indringt, is de vloer makkelijk te reinigen en blijft de antislipfunctie te allen tijde behouden.

Hygiënisch en antislip

We noemden al eerder de uitstekende hygiënekwaliteiten van onze kunststof vloersystemen voor de horeca en industrie. Niet in het minst zijn deze hoogwaardige kunststof systeemvloeren daarnaast uitermate geschikt voor scholen en openbare gebouwen. Onze vloeren zijn leverbaar volgens diverse specificaties, zoals die voor scholen vereist zijn en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u niet alleen een duurzame antislip vloer, maar ook een vloer die sfeer en creativiteit uitstraalt. De tegels hebben een formaat van 49x49 cm (50x50 cm mét lasnaad) en leverbaar in meerdere kleuren. Ten behoeve van looppaden of een decoratief dessin is het mogelijk verschillende kleuren tegels naast elkaar te gebruiken. Eveneens zult u versteld staan van de verrassende effecten die er bereikt worden met contrasterende lasveters.
 

Zelf een PVC vloer leggen?

Bestel via onze webshop PVC Kliktegels. Deze kliktegels zijn zeer eenvoudig zelf te leggen. De tegel bevat een speciaal clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. Toch liever het leggen uitbesteden? Schakel dan onze hulp in!

 

Bestel via onze webshop

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!