Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

De beste vloer voor uw bedrijf

U kunt bij ons terecht voor:

 

Kunststof PVC vloer

Takens Bedrijfsvloeren beschikken over uitmuntende eigenschappen als antislip, veiligheid en vloeistofbestendigheid. Het massieve kunststof en de hermetisch dichte en thermisch verlijmde naden staan zelfs het absorberen van zuren uit vetten en oliën niet toe. Doordat eventueel gemorst product op de vloer blijft liggen, in plaats van dat het er indringt, is de vloer makkelijk te reinigen en blijft de antislipfunctie te allen tijde behouden.

 

Afmetingen en kleuren bedrijfsvloer

Onze vloeren zijn leverbaar volgens diverse specificaties, zoals die voor scholen vereist zijn en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u niet alleen een duurzame antislip vloer, maar ook een vloer die sfeer en creativiteit uitstraalt. De tegels hebben een formaat van 49x49 cm (50x50 cm mét lasnaad) en zijn leverbaar in meerdere kleuren. Ten behoeve van looppaden of een decoratief dessin is het mogelijk verschillende kleuren tegels naast elkaar te gebruiken. Eveneens zult u versteld staan van de verrassende effecten die er bereikt worden met contrasterende lasveters.

 

 

Zelf een PVC vloer leggen?

Bestel via onze webshop PVC Kliktegels. Deze kliktegels zijn zeer eenvoudig zelf te leggen. De tegel bevat een speciaal clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. Toch liever het leggen uitbesteden? Schakel dan onze hulp in!

 

Bestel via onze webshop

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!