Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Populaire toepassingen PVC bedrijfsvloeren

Fitness/sportschool

Garage/werkplaats

Horeca

Industrie

Kantoor

Kleedkamers

Scholen

Voedingsmiddelen / Food

Zwembad

 

Kunststof vloer, antislip en vloeistofdicht 

Het vloermateriaal bestaat uit een volledig recyclebare, hoogwaardige vloeistofdichte kunststof die dankzij uitstekende antislip eigenschappen aan alle veiligheidsnormen voldoet.

vloeistofdichte schoolvloer vloeistofdichte horecavloer Vloeistofdichte horecavloer 

Vloeistofdicht en hygiënisch

Door de volledige verlijming, met een hoogwaardige tweecomponentenlijm, op de ondergrond en de toepassing van de thermische lasverbindingen ontstaat een 100% vloeistofdicht (volgens PBV-norm) vloersysteem. Het duurzame antislip pvc is tevens bestand tegen de inwerkingen van chemicaliën, zuren en logen. Naast veiligheid een eigenschap die deze vloer, niet alleen uitermate geschikt maakt voor werkplaatsen, garages en industrie, maar ook voor in scholen en de horeca. Met name ten behoeve van de vereiste hygiene voor bedrijven in de horeca is deze vloer zonder meer het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Onze vloeren voldoen vanzelfsprekend aan de eisen zoals die door HACCP en VVV gesteld worden


Veilig door antislip

Een ander groot voordeel van dit antislip vloersysteem is dat ze niet glad worden wanneer er water op komt te staan. Omdat de tegels geen vloeistoffen absorberen, zijn ook oliën en vetten eenvoudig te verwijderen zonder dat er een verkleuring of gladde plek achterblijft. Een vloer van Takens bedrijfsvloeren levert daardoor in werkplaatsen van garages en de industrie geen risico op voor uw personeel of klanten. De wijze van monteren maakt dat onze massieve kunststof tegels op elke willekeurige ondergrond kunnen worden aangebracht. U hoeft uw bedrijfsvoering daar niet voor stil te leggen want de vloer is meteen klaar voor gebruik.


Mooie vloer komt bedrijfsindruk ten goede

”Een mooie bedrijfsvloer is de basis voor succes”, zegt men wel eens. In zeker zin is dat ook zo. Wanneer de gebruiker van de vloer direct bij binnenkomst al een goede indruk krijgt zal dit zonder meer een positieve uitwerking hebben. Voor scholen en openbare gebouwen betekent dat een betere sfeer, in een werkplaats zal een monteur met meer plezier zijn werk doen en in de zorg of horeca doet een kleurtje sowieso wonderen. Takens bedrijfsvloeren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waarbij bijna alles mogelijk is. Denk aan geïntegreerde vlakverdeling, ten behoeve van de veiligheid, voor de plaatsing van product, looppaden en decoratieve contrasterende lasveters. 

Liever zelf een vloer van PVC Kliktegels leggen?

Bestel dan via onze webshop. Deze kliktegels zijn zeer gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een speciaal clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. Uiteraard kunt u ons ook inhuren voor het leggen van deze tegel.

 

Bestel via onze webshop


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!