Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte bedrijfsvloer voor werkplaats

Vloeistofdichte werkplaats vloerWanneer u een vloeistofdichte werkplaatsvloer wilt laten leggen bent u welkom de hulp in te schakelen van Takens Bedrijfsvloeren. In ons assortiment hebben wij namelijk een breed aanbod werkplaatsvloeren van hoge kwaliteit en duurzame PVC vloeren.
 

Neem contact met ons op
 

 

Takens bedrijfsvloeren is specialist op gebied van werkplaatsvloeren

Deze kunststof vloeren zijn niet alleen zowel nat als droog veilig om over te lopen, maar verder goed bestand tegen schade. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Onze jarenlange ervaring met het leggen van deze specifieke vloeren voor een werkplaatst maakt ons specialist. Wij garanderen u de juiste vloer voor elke locatie, wij komen vooraf kijken en geven u advies op maat.

Professionele kennis in werkplaatsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren maakt het mogelijk een nieuwe vloeistofdichte werkplaatsvloer te plaatsen van hoogwaardig gerecyclede PVC tegels. Het materiaal is 1 centimeter dik, waardoor er geen problemen ontstaan met de hoogte van deuren en tegelijkertijd de vloer erg duurzaam is. Daarbij heeft het een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, kan het gemakkelijk schoon worden gehouden en ontvangt u van ons bovendien 3 jaar garantie.

Voordelen Takens Bedrijfsvloeren

 

Wilt u zelf een PVC vloer leggen?

Bestel dan via onze webshop. Onze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een uniek clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. 

 
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!