Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Onderhoudsvrije vloer 

Onderhoudsvrije vloer
U wilt een mooie vloer in uw bedrijfspand, school, zorginstelling, garage of sportschool, maar een goede vloer moet er niet alleen goed uit zien. Deze moet bovendien van hoge kwaliteit zijn, voor een lange levensduur.

En idealiter hoeft u hier zelf niets voor te doen. De ideale vloer voor uw bedrijf of instelling is een onderhoudsvrije vloer van Takens Bedrijfsvloeren

 

Nieuwsgierig?

 

Een vloer met weinig onderhoud 

Takens Bedrijfsvloeren heeft een unieke vloer ontwikkeld. Het gaat om een vloeistofdichte vloer van het sterke materiaal pvc. Deze vloer ziet er niet alleen netjes, professioneel en representatief uit, maar is bovendien slijtvast, krasvast, geluiddempend, anti-slip en warmte-isolerend. En omdat pvc zeer sterk is, gaat de vloer vele jaren mee. Ook met minimaal onderhoud of zelfs zonder enig onderhoud van uw kant. 

 

De vele toepassingen van de vloer 

Door de jaren heen hebben wij onze onderhoudsvrije vloer in vele verschillende panden mogen leggen. Denk hierbij aan kantoorpanden, maar ook aan scholen, winkels, garages, werkplaatsen, fabrieken, zorginstellingen en sportscholen. De pvc vloer heeft vele toepassingen. Ook in uw pand komt de vloer uitstekend tot zijn recht, wat voor bedrijf of instelling u ook runt. 

 

Een vloer op maat 

Wij vinden het belangrijk dat u voor honderd procent tevreden bent met uw nieuwe vloer. Daarom maken wij uw onderhoudsvrije vloer altijd op maat. U bepaalt het design en de uitstraling, wij doen de rest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website of maak een afspraak met onze vloerexperts. 

Wilt u meer weten over onze onderhoudsvrije vloer? Dan kunt u ook contact opnemen met Takens Bedrijfsvloeren. We kunnen al uw vragen beantwoorden en doen dit met alle plezier.

 

Offerte aanvragen


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!