Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een vloeistofdichte schoolvloer

vloeistofdichte schoolvloerWilt u een vloeistofdichte schoolvloer laten aanleggen? Bent u op zoek naar een professional die dit op de juiste manier kan verzorgen? Schakel dan de hulp in van Takens Bedrijfsvloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en leggen van vloeistofdichte vloeren binnen scholen. Een vloeistofdichte antislip vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. De vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor school, waarbij u niet ieder jaar weer geconfronteerd wordt met hoge schoonmaakkosten. Door thermisch en chemisch lassen ontstaat een vloeistofdichte vloerafwerking.

 

Neem contact met ons op

 

Welke vloer in uw school?

Weet u niet welke vloer u in uw school nodig bent, wij kunnen u daarbij helpen, in een school heb je te maken met diverse specificaties waar een schoolvloer aan moet voldoen. Natuurlijk wilt u ook nog sfeer en creativiteit uitsralen. Wij laten u daarvan graag onze mogelijkheden zien.

Kenmerken van een vloeistofdichte vloer

De tegel heeft een formaat van 49 x 49 cm. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren leverbaar, o.a. in rood, blauw, geel, groen grijs, antraciet en zwart. Benieuwd in welke kleuren een vloeistof dichte vloer leverbaar is? Klik hier.

vloeistofdichte schoolvloerVoordelen voor uw school:

Beschikbare kleuren schoolvloeren

Onze vloeren en tegels zijn leverbaar in meerdere kleuren. Zie hier voor een uitgebreid overzicht van de kleuren.

 

Wilt u zelf een PVC vloer leggen?

Bestel dan via onze webshop. Onze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een uniek clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. 

 
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!