Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

HACCP vloer laten leggen?

vloeistofdichte garagevloerBent u geïnteresseerd in een vloeistofdichte vloer? Laat dan een HACCP vloer leggen door Takens Bedrijfsvloeren. Deze vloeren zijn bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen en worden veel gebruikt in de horeca, in garages en werkplaatsen, scholen, fitnessruimten, magazijnen en nog veel meer. De HACCP vloer is eigenlijk een vloer die aan HACCP (hygiënecode) regelgeving moet voldoen. Daarom zijn onze vloeren bijvoorbeeld 100% vloeistofdicht, antislip, slijtvast, milieuvriendelijk, brandvertragend en gemakkelijk te onderhouden. 
 

Neem contact met ons op
 

HACCP vloeren met een design dat overal past

De HACCP vloer heeft niet alleen een zeer moderne uitstraling, hij is ook verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, grijs, antraciet, rood en blauw. En om het helemaal af te maken kunt u zelfs de kleuren van de lasveters laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Wij kunnen deze vloeren compleet voor u afwerken. Zo is uw multifunctionele vloer sterk, veilig en voorzien van een professioneel en strak uiterlijk.

Uw HACCP vloer vakkundig gelegd

Onze voor HACCP geschikte vloeistofdichte vloeren worden met speciale apparatuur snel en vakkundig door onze specialisten gelegd. Niet alleen krijgt u van ons 3 jaar garantie op uw vloer, wij bieden ook de mogelijkheid om deze jaarlijks te inspecteren op eventuele defecten welke wij snel voor u kunnen verhelpen. Zo kunt u tientallen jaren plezier hebben van uw vloer.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!