Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer kan een noodzakelijk onderdeel zijn van uw werkomgeving. U kunt daarbij denken aan een horecavloer of een vloer voor in uw werkplaats. Uw vloeren komen in dat geval dagelijks in aanraking met vloeistoffen. Het laatste dat u dan wilt, is blijvende vloerschade. Met een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren verzekert u uzelf van een hoogwaardige vloerconstructie waarop vloeistoffen geen kans krijgen. Olie, loog, zuren en andere chemische middelen tasten uw vloer niet langer aan.  Een vloer van Takens Bedrijfsvloeren is eenvoudig schoon te maken en in originele staat terug te brengen. Deze 1 cm dikke vloer is gemaakt van hoogwaardig gerecycled PVC. 

PVC werkplaatsvloer vloeistofdichte garagevloer

Servicevoordelen

Bij Takens Bedrijfsvloeren bestelt u niet alleen een vloeistofdichte vloer tegen de scherpste prijs, u profiteert daarnaast van unieke service voordelen. Bij ons zit drie jaar garantie op uw gloednieuwe vloer. Dat geeft zekerheid en rust. Met onze vloeren haalt u dus een duurzaam product in huis voor de lange termijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een jaarlijkse inspectie, zodat u ook na verloop van tijd de kwaliteit behoud die u gewend was. De tegels van dit vloertype zijn 49x49 cm. Het snij-afval dat ontstaat bij de plaatsing van de vloer wordt opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Daarmee verdient ons product het stempel duurzaam en groen.

Contact

U bestelt de vloeistofdichte vloer bij ons in een zestal verschillende kleuren. Alle andere kleuren dan zwart (antraciet, grijs, bruin, rood en blauw) kunnen op aanvraag geproduceerd worden. Daarnaast kunt u variëren met de kleur van de lasveters, dat zijn stroken die in de voegnaden worden gelast. Zonder extra kosten kiest u een gekleurde lasveter, waarmee uw vloer perfect bij uw interieur aansluit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf of particuliere ruimte. Neem contact met ons op en bestel vandaag nog een vloeistofdichte vloer.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!