horecavloer vloeistofdicht

PVC tegels: ideaal voor nieuwe horeca vloeren

De laatste jaren kiezen zowel bedrijven als particulieren steeds vaker voor een PVC vloer. De vele positieve eigenschappen van PVC tegels zorgen ervoor dat dit ook een ideale optie is voor horeca vloeren. Een PVC vloer in de horeca ziet u steeds meer. Dat verbaast ons niet, want dankzij een aantal pluspunten zijn PVC tegels de beste optie voor een horecavloer. In deze blog vertellen we u meer over de voordelen van een PVC vloer in de horeca. We laten uvzien wat de eigenschappen en de mogelijkheden zijn van een PVC vloer. Ook laten we u zien welke bekende horecagelegenheden al gekozen hebben voor PVC tegels.

De voordelen van een PVC vloer

PVC tegels zijn bijzonder veelzijdig. Zo kunnen ze onder meer ingezet worden als garagevloer. Ook als horecavloer zijn PVC tegels meer dan geschikt. Dit komt onder meer door een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van een PVC vloer voor u op een rij.

PVC tegels zijn vloeistofdicht

Voor een horecavloer kiest u het liefst voor een vloeistofdichte vloer. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan wel eens gebeuren dat een klant of werknemer bijvoorbeeld een glas water op de grond laat vallen. Hebt u geen vloeistofdichte vloer, dan kan het vocht in de vloer trekken. Dit tast niet alleen de vloer aan, maar kan op den duur leiden tot schimmelvorming. Dat wilt u natuurlijk niet in een horecagelegenheid. Een PVC vloer voor de horeca is 100% vloeistofdicht. Hierdoor is een PVC vloer hygiënisch en onderhoudsarm. Daarnaast zijn onze PVC vloeren van antislip materiaal voorzien. Hoe vochtig een tegel ook wordt, u weet zeker dat u nooit zult uitglijden. Zo verbetert u de veiligheid op de werkvloer.

Een PVC vloer kan snel geplaatst worden

Kiest u voor onze PVC tegels, dan kiest u voor een vliegensvlugge montage. Deze PVC tegels voor de horeca zijn voorzien van een handig kliksysteem, waardoor het plaatsen van deze tegels een fluitje van een cent is. U kunt de montage zelf doen, maar het staat u vrij om de plaatsing door ons te laten uitvoeren. Dat bespaart u een hoop moeite. Bovendien bent u zo gegarandeerd van het beste resultaat. Levering en plaatsing kunnen binnen één dag uitgevoerd worden. Zo beschikt u razendsnel over een nieuwe PVC vloer binnen uw horecagelegenheid.

Een PVC vloer in de horeca is duurzaam

Onze PVC tegels zijn kras-, stoot- en slijtvast. Hierdoor ontstaat een uiterst duurzame horecavloer waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Doordat dit een vloeistofdichte vloer is, kan vocht deze vloeren niet aantasten. Dit voorkomt slijtage. PVC tegels zijn brandvertragend. Door het gebruik van gerecycled PVC is deze vloer bovendien ook duurzaam op een andere manier. Onze PVC vloeren zijn daardoor een milieuvriendelijke optie.

Verschillende toepassingen van PVC tegels

Binnen de horeca kan een PVC vloer op meerdere manieren toegepast worden. Dit komt omdat onze PVC tegels zowel geschikt zijn voor de werkvloer als de keuken en de spoelkeuken. Binnen een horecagelegenheid krijg je te maken met vocht en etensresten. De kans op schimmel en bacteriën is groter bij vloeren die niet vloeistofdicht zijn. Dat ziet er niet alleen vies uit, maar het kan ook een negatieve impact hebben op de gezondheid van je bezoekers. Een vloeistofdichte vloer heeft deze problemen niet. PVC tegels zijn de perfecte horecavloer voor bijvoorbeeld restaurants, hotels, cafés, buffetten, bakkerijen en meer.

Bekende klanten kiezen voor een PVC vloer

Door de jaren heen heeft Takens Bedrijfsvloeren meerdere grote partijen geholpen bij het plaatsen van een nieuwe horecavloer. Deze ervaringen hebben ons geleerd dat een PVC vloer de beste optie is voor dit soort gelegenheden. Eén van de horecagelegenheden waarbij wij PVC tegels hebben geplaatst is Hilton Hotels & Resorts. Zij snappen als geen ander dat een goede horecavloer slijtvast, antislip, vloeistofdicht, hygiënisch en duurzaam is. Ook bij een restaurant als La Cubanita hebben wij naar volle tevredenheid een vloeistofdichte PVC vloer geplaatst.

Bestel uw PVC tegels bij Takens bedrijfsvloeren

Overtuigd van de meerwaarde van een PVC vloer? Bij ons hebt u de keuze uit PVC tegels in diverse formaten en in meerdere kleuren. Hier kunt u meer lezen over de mogelijkheden als het gaat om horeca vloeren. Wij zijn dé specialist op het gebied van PVC vloeren voor de horeca. Al onze vloeren zijn van een hoogwaardige kwaliteit, vloeistofdicht, antislip en duurzaam. Bovendien kunnen wij alles leveren en plaatsen binnen een dag. Zo kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe horecavloer. Benieuwd naar wat wij voor uw horecagelegenheid kunnen betekenen? Vraag dan gratis en compleet vrijblijvend een offerte aan.