Invloed van bedrijfsvloeren op de werkomgeving

Veiligheid op de werkvloer staat hoog in het vaandel bij iedere werkgever. Verschillende elementen dragen bij aan het creëren van een veilige en prettige werksfeer. U staat er wellicht niet bij stil, maar bedrijfsvloeren hebben een grote invloed op de werkomgeving. Mensen lopen hier continu overheen. Hierbij kan het gaan om uw eigen werknemers, maar ook bijvoorbeeld om klanten, bezoekers of leden. Veilige en comfortabele bedrijfsvloeren zijn daarom een must. In deze blog gaan we dieper in op de invloed van een bedrijfsvloer op zowel de werkomgeving als de werknemers.

Veiligheid op de werkvloer

Bedrijfsvloeren zijn één van de factoren die bijdragen aan een veilige werkvloer. Kiest u voor onze bedrijfsvloeren, dan beschikt u letterlijk over een veilige werkvloer. Dit komt onder meer doordat onze vloeren 100% antislip zijn. Dit vermindert het risico op uitglijders. U zult minder vaak te maken krijgen met blessures op de werkvloer. Dat is een stuk veiliger voor uw werknemers. Zelfs in een vochtige toestand zijn onze vloeren antislip. Ook als er een laag water op onze vloer staat, zal niemand uitglijden. Dat is pas veiligheid.

Maar ook op andere manieren verhogen onze bedrijfsvloeren de veiligheid op de werkvloer. Zo zijn onze vloeren brandwerende bedrijfsvloeren. Daarnaast zijn onze vloeren vloeistofdicht. Dit voorkomt onder meer dat de ondergrond aangetast kan worden door vocht en chemicaliën. Dit gaat vocht- en schimmelplekken tegen. Vooral schimmel heeft als nadeel dat het slecht is voor de gezondheid. Bij onze vloeistofdichte vloeren hebt u dit soort problemen niet. Tot slot zijn onze vloeren ook ESD-veilige bedrijfsvloeren.

Hygiënische bedrijfsvloeren

Een ander voordeel van onze vloeistofdichte bedrijfsvloeren is dat ze hygiënisch zijn. Hierboven vertelden we u al dat vocht- en schimmelplekken tot het verleden zullen behoren, en dat de ondervloer niet aangetast kan worden door vocht en dergelijken. Bovendien zijn dit onderhoudsvrije bedrijfsvloeren. Vuil trekken ze niet aan dankzij hun gladde toplaag, en bovendien is het schoonmaken van onze PVC vloeren een fluitje van een cent. Dit is essentieel voor bedrijven, fabrieken en winkels die moeten voldoen aan de HACCP-normen. Hierbij kunt u denken aan onder meer de horeca, kantines, keukens en bakkerijen.

Duurzame bedrijfsvloeren waar u lang plezier aan zult beleven

Logischerwijs wilt u beschikken over een vloer waar u een tijdje mee vooruit kunt. Dankzij onze duurzame bedrijfsvloeren hebt u hier jaren geen omkijken naar. U beschikt over een vloer waar u voor lange tijd op kunt bouwen. De levensduur van onze duurzame bedrijfsvloeren is bijzonder lang. Dit komt door het gebruik van PVC. Dit materiaal is kras- en slijtvast. Het kan op verschillende plekken worden toegepast. Bovendien maken we gebruik van gerecycled PVC, waardoor onze vloeren ook een groene optie zijn.

Ergonomische bedrijfsvloeren voor een fijne werksfeer

Veiligheid, hygiëne en duurzaamheid zijn belangrijke factoren. Maar laten we niet vergeten dat comfort van belang is. Zowel werknemers als bezoekers moeten zich fijn voelen op een bedrijfsvloer. Een voordeel van onze vloeren is dat het ook comfortabele bedrijfsvloeren zijn. Dit draagt bij aan een betere werksfeer. Bovendien vergroten comfortabele vloeren de kans dat mensen uw winkel blijven bezoeken. Ze komen letterlijk graag bij u over de vloer.

Stel uw eigen ideale bedrijfsvloer samen

Onze bedrijfsvloeren zijn fijn om overheen te lopen. Alles voelt goed. Maar het oog wil ook wat. Het mooie aan onze vloeren is dat u zelf de kleur kunt bepalen. Dit geldt niet alleen voor de tegels, maar ook voor de lasveter. Ook qua uiterlijk passen onze bedrijfsvloeren optimaal binnen uw winkel, fabriek, horecagelegenheid of andere toepassing. Doordat dit geluidsabsorberende bedrijfsvloeren zijn, wordt de kans op geluidsoverlast vanuit uw onderneming verminderd. Onze vloeren dragen hierdoor ook bij aan een algeheel fijnere omgeving voor omwonenden.

Ergonomische bedrijfsvloeren bestellen bij Takens

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, hebben bedrijfsvloeren een flinke impact op de werkomgeving. Ze dragen bij aan een hogere veiligheid op de werkvloer, een hygiënischere werkomgeving en een betere werksfeer. Zowel voor werknemers als voor bezoekers is het comfort hoog. Daarom bestelt u uw nieuwe bedrijfsvloer bij Takens. Bovendien kunnen we uw nieuwe vloer voor u plaatsen. Wij zorgen voor een snelle levering en plaatsing, waarbij de bedrijfsvloer binnen een dag beloopbaar is. Daarom kiest u voor Takens Bedrijfsvloeren, dé specialist in PVC vloeren. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.