PVC kliktegels versus overige vloeropties

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan zijn kliktegels van PVC één van de opties die u kunt overwegen. Maar er zijn ook andere soorten vloeren mogelijk. Naast PVC kliktegels kunt u onder meer kiezen voor keramische tegels, tapijt of laminaat. Toch raden we u altijd aan om te kiezen voor onze duurzame PVC kliktegels. In deze blog laten we u zien wat de voordelen van onze kliktegels van PVC zijn. Ook gaan we dieper in op de voordelen van een vloertegels klik systeem. U zult ervan overtuigd raken dat onze PVC kliktegels de beste optie zijn voor uw vloer.

De voordelen van kliktegels van PVC

Onze kliktegels zijn gemaakt van gerecycled PVC. Dit is een stevig materiaal dat kras- en slijtvast is. Zelfs zuren en chemicaliën kunnen het materiaal niet aantasten. Hierdoor beschikt u over een duurzame PVC-tegels waar u jaren mee vooruit kan. Een ander voordeel van deze vloertegels is het klik systeem. Zonder verlijming kan de vloer eenvoudig en snel geplaatst worden. Het oppervlak is glad en heeft een hoge hardheid. Hierdoor zijn PVC kliktegels een stuk onderhoudsarmer in vergelijking met andere vloeropties. Bovendien is PVC antislip, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keramische tegels. Niemand glijdt meer uit. Dat vergroot de veiligheid.

Modulaire PVC-tegels

Een ander voordeel van onze kliktegels van PVC is dat ze modulair zijn. Dit houdt in dat de tegels uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden, ook al hebben ze verschillende maten of zijn ze voorzien van andere kleuren. Wij hebben ervoor gezorgd dat de beschikbare kleuren voor PVC kliktegels formidabel op elkaar aansluiten. Zo ontstaat er een harmonieus geheel. U kunt natuurlijk de gehele vloer van dezelfde kleur laten voorzien, maar u kunt ook diverse kleurencombinaties maken. Dat is een stuk lastiger voor elkaar te krijgen als u kiest voor een andere vloeroptie. Daarom zijn modulaire PVC-tegels een aanrader.

PVC kliktegels bestellen bij Takens Bedrijfsvloeren

Onze vloertegels met klik systeem zijn eenvoudig te plaatsen. Wilt u dit liever niet zelf doen, dan is dat geen probleem. Wij kunnen uw vloer voor u plaatsen. Al binnen een dag is de vloer geplaatst en weer compleet beloopbaar. Hierbij profiteert u van PVC kliktegels van een hoge kwaliteit. Daarom laat u uw nieuwe vloer leveren en plaatsen door Takens Bedrijfsvloeren, dé specialist op het gebied van PVC vloeren. Bekijk nu onze PVC kliktegels en bestel ze eenvoudig en snel online. Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u online een gratis offerte aanvragen.