Het belang van vakkundige installatie van bedrijfsvloeren

Een professionele vloerinstallatie draagt bij aan een betere, duurzamere en veiligere bedrijfsvloer. Bij Takens Bedrijfsvloeren kunt u niet alleen uw bedrijfsvloer online bestellen, maar het is ook mogelijk om deze vloer te laten plaatsen door onze vloerinstallatie-experts. Wij zorgen voor een snelle plaatsing, waarbij de vloer binnen een dag beloopbaar is.

Toch is niet iedereen overtuigd van de meerwaarde hiervan. Sommige klanten installeren de bedrijfsvloer liever zelf. De ene keer gaat dit goed, maar soms gaat het fout. Een foute installatie kan voor een hoop problemen zorgen, waaronder extra kosten en een verminderde mate van veiligheid op de werkvloer. Voor een professionele plaatsing van uw bedrijfsvloer kunt u terecht bij onze vloerinstallatie-experts. In deze blog tonen we u de voordelen hiervan.

Maatwerk van vloeistofdichte vloeren

Onze bedrijfsvloeren zijn vloeistofdicht. Vloeistofdichte vloeren moeten naadloos geplaatst worden. Alleen op deze wijze kan voorkomen worden dat vocht door de vloer kan dringen en de ondergrond kan aantasten. Gebeurt dit niet naar behoren, dan is de bedrijfsvloer niet vloeistofdicht. U krijgt dan op de werkvloer alsnog te maken met de problemen die een vloeistofdichte bedrijfsvloer juist behoort te voorkomen. Een professionele vloerinstallatie is daarom een must. Zo weet u zeker dat de vloer optimaal geplaatst wordt. Maatwerk van onze vloeistofdichte vloeroplossingen draagt hierdoor bij aan een verhoogde duurzaamheid van de vloer. Zo zult u langer plezier beleven aan uw bedrijfsvloer.

Vloerinstallatie en veiligheid op de werkplek

Een veilige werkvloer is essentieel. Op meerdere manieren dragen onze vloeistofdichte vloeroplossingen hieraan bij. Zo zijn onze vloeren 100% antislip. Zelfs als de vloer nat is of er een plas water op staat, zal niemand uitglijden. Dat verhoogt de veiligheid op de werkvloer significant. Een incorrecte installatie vermindert juist de veiligheid van de bedrijfsvloer. Er kunnen gaten en naden ontstaan die de kans op ongelukken vergroten. Is de werkvloer niet optimaal vloeistofdicht gemaakt, dan kunnen er onder de vloer vocht- en schimmelplekken ontstaan. Schimmel is slecht voor de gezondheid van uw werknemers. Wederom wordt het belang van een professionele vloerinstallatie aangetoond.

Waarom kwaliteitsborging van de vloerinstallatie belangrijk is

Er zijn meerdere redenen waarom u voor een bedrijfsvloer van een hoge kwaliteit kiest. U wilt bijvoorbeeld vochtproblemen voorkomen door te kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid op de werkplek, maar het draagt ook bij aan een verbeterde hygiëne. Dit is van belang voor toepassingen die zich moeten houden aan de geldende HACCP-normen. Hierbij kunt u denken aan horecagelegenheden en andere plekken waar met voedsel gewerkt worden dan wel waar voedingsmiddelen worden geproduceerd. Onze vloerinstallatie-experts zorgen ervoor dat alles 100% in orde is.

Ervaren vloerinstallatie-experts met kennis van zaken

Wij plaatsen een PVC vloer voor u die 100% vloeistofdicht is. Een optimale plaatsing is niet iets wat een leek of andere doe-het-zelver zomaar even kan doen. Dit vereist ervaring, expertise en precisie. Onze vloerinstallatie-experts verzorgen al jarenlang de plaatsing van vloeren voor bedrijven en consumenten. Zij weten precies wat nodig is om iedere klus tot een succes te maken. Een combinatie van thermisch en chemisch lassen wordt ingezet om een 100% vloeistofdicht resultaat te behalen. Daarom kunt u deze werkzaamheden het beste overlaten aan onze vloerinstallatie-experts.

Kostenbesparingen door deskundige vloerinstallatie

Wellicht heeft u twijfels over het laten plaatsen van uw bedrijfsvloer vanwege de kosten die hiermee gepaard gaan. Naast de aantrekkelijke tarieven waarvan u profiteert bij ons, kunt u een deskundige installatie zien als een investering die zichzelf terugbetaald. Dankzij onze vloeren worden vochtproblemen tegengegaan. De hygiëne is op orde en de veiligheid op de werkvloer wordt gewaarborgd. Zo voorkomt u de kosten die gepaard gaan met deze problemen. Bovendien krijgt u ook met extra kosten te maken als de installatie van uw vloer door een niet-deskundige fout gaat. Het is beter om het in één keer goed te doen, toch?

Vloeistofdichte vloeren en onderhoud

Vloeistofdichte vloeren zijn onderhoudsarm. Dankzij hun gladde oppervlak trekken ze nauwelijks vuil aan en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Kiest u voor plaatsing door onze vloerinstallatie-experts, dan gaat dit gepaard met garanties voor de vloerinstallatie. Wij verzorgen een perfecte installatie. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan beschikt u bij ons over garanties. Wij doen alles om een vakkundige installatie te waarborgen. Daarom kiest u voor Takens Bedrijfsvloeren. Vraag nu online een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.