nieuwe kleedkamervloer

Nieuwe kleedkamervloer nodig?

Voor sportverenigingen en sporthallen is een goede kleedkamervloer van groot belang. Dit is de plek waar sporters zich omkleden, waar gedoucht wordt en waar mensen zich afdrogen. Een sport vloer in de kleedkamer dient bestand te zijn tegen al deze omstandigheden. Daarom raden wij een vloeistofdichte vloer aan. Met een dergelijke vloer, bestaande uit PVC tegels, zijn een hoop toepassingen mogelijk. Zelfs een vloeistofdichte kleedkamervloer behoort tot de mogelijkheden. In deze blog laten we je zien waarom een vloeistofdichte PVC vloer ideaal is voor kleedkamers en we bespreken ook enkele voorbeelden. Voor de plaatsing van een nieuwe kleedkamervloer kun je terecht bij Takens Bedrijfsvloeren.

Waarom kies je voor een vloeistofdichte vloer?

Vocht vormt een risico voor vloeren. Als een vloer niet geheel vloeistofdicht is, kan de ondervloer aangetast worden door vocht. Dit kan leiden tot vocht- en schimmelplekken. Dat ziet er niet alleen vies uit, maar het heeft ook nadelige gevolgen voor de gezondheid. Dergelijke plekken wil je logischerwijs voorkomen in de kleedkamer. Dankzij een vloeistofdichte vloer wordt de ondervloer niet aangetast en gaat de vloer lang mee. Dat is ideaal voor een kleedkamer, wat van nature een natte omgeving is. Hier heb je immers te maken met zwetende sporters en sporters die zich net gedoucht hebben. Bovendien zijn er ook sportaccommodaties waar gezwommen wordt. In dat geval zullen de kleedkamers nog meer met vocht te maken krijgen. Een vloeistofdichte vloer is in dat geval een must.

Andere voordelen van een vloeistofdichte kleedkamervloer

In een natte omgeving is een vloeistofdichte vloer sowieso perfect, maar er kleven nog meer voordelen hieraan. Ten eerste is een vloeistofdichte kleedkamervloer geschikt voor vloerverwarming. Zo weet je zeker dat de sporters het ook tijdens de koudere maanden van het jaar lekker warm zullen hebben. Dankzij een vloeistofdichte vloer voldoet je kleedkamervloer aan de HACCP normen omtrent hygiëne. Een vloer die bestaat uit PVC tegels is bovendien antislip. Zelfs in vochtige omstandigheden zal niemand over deze vloer uitglijden. Dankzij de geluiddempende werking heeft de omgeving minder last van geluidsoverlast. Een mooie overwinning kan dus prima gevierd worden in de kleedkamer.

Voorbeelden van een kleedkamervloer

Voor meerdere soorten sportverenigingen en sporthallen is een vloeistofdichte kleedkamervloer een uitstekende optie. Een goed voorbeeld hiervan is een voetbalvereniging. In de kleedkamer kleden de voetballers zich om en rusten ze zwetend uit in de rust en na een intensieve wedstrijd. Dit is ook de plek waar ze douchen en zich afdrogen. Bovendien moet de vloer ook bestand zijn tegen de noppen van de voetbalschoenen. Onze vloeren zijn hiertegen bestand. Zelfs een bierdouche na een gewonnen kampioenschap zal onze vloeistofdichte vloeren niet aantasten.

Ook voor sporthallen in het beheer van de gemeente is een vloeistofdichte kleedkamervloer met PVC tegels een goede optie. Binnen dergelijke sporthallen doen scholieren aan gymnastiek, worden diverse sporttoernooien gehouden en trainen uiteenlopende sportverenigingen. Een kleedkamer van een hoog niveau is hierbij van belang. Zo kan iedere sporter zich optimaal voorbereiden op trainingen en wedstrijden. Dankzij een vloeistofdichte kleedkamervloer is dit mogelijk. Je beschikt over een vloer van een hoge kwaliteit die stootbestendig, slijtvast, krasvast, veerkrachtig en scheurbestendig is. Hierdoor gaat een vloeistofdichte vloer lang mee.

Nieuwe sport vloer in de kleedkamer nodig? Laat het plaatsen door Takens

Je bent bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vloeistofdichte kleedkamervloer van een hoge kwaliteit. De voordelen van een vloeistofdichte vloer spreken voor zich, maar ook de keuze voor ons is er eentje die met vele voordelen gepaard gaat. Zo zorgen wij voor een snelle levering en plaatsing. Al binnen een dag is de kleedkamervloer gelegd en beloopbaar. Onze vloeren zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden tegen aantrekkelijke tarieven geplaatst. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer info of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *