Kunststof tegels: de ideale vloer voor uw fietsenwinkel

Kunststof tegels laten plaatsen in uw fietsenwinkel is om meerdere redenen een uitstekend idee. Wij helpen u graag bij het leggen van een complete vloeistofdichte vloer. Een dergelijke vloer ziet er niet alleen goed uit, maar het is ook bestand tegen uw dagelijkse werkzaamheden. Onze PVC tegels vergroten de veiligheid op de werkvloer en gaan bovendien lang mee. In deze blog vertellen we u meer over waarom u het beste voor onze kunststof vloertegels kunt kiezen als u uw fietsenwinkel van een nieuwe vloer wilt laten voorzien. Dit gaat met verschillende voordelen gepaard.

De voordelen van een vloeistofdichte vloer voor uw fietsenwinkel

Het is om diverse redenen aantrekkelijk om een vloeistofdichte vloer te laten plaatsen. Deze voordelen maken onze vloeren niet alleen tot goede opties voor uw fietsenwinkel, maar onze PVC tegels kunnen ook dienen als garagevloer of horecavloer. Hieronder vertellen we u wat de voornaamste voordelen van onze vloeren zijn.

Zwaar belastbare kunststof vloertegels

Een vloeistofdichte vloer moet bestand zijn tegen de dagelijkse werkzaamheden die u binnen uw fietsenwinkel uitvoert. Meerdere fietsen zullen in- en uitrijden over de vloer. Daarnaast krijgt uw fietsenwinkel ook te maken met bezoekende klanten en reparaties van fietsen die u moet uitvoeren. Onze PVC tegels zijn hier optimaal tegen bestand.

Onze PVC tegels zijn compleet vloeistofdicht

In uw fietsenwinkel werkt u met allerlei stoffen, bijvoorbeeld olie en vet. Soms wordt hiermee geknoeid. Is uw vloer niet vloeistofdicht, dan kan dit voor grote problemen zorgen. Het maakt het lastiger om uw werkvloer compleet te reinigen. Dit is niet alleen een stuk minder hygiënisch, maar het kan op den duur ook leiden tot het ontstaan van vieze plekken en aantasting van de ondervloer. U wilt dat uw werkvloer er presentabel uitziet. Is dit niet het geval, dan kan dit u klanten kosten. Mensen houden van een schone fietswinkel. Onze vloeren zijn geheel vloeistofdicht. Bovendien kunt u onze kunststof tegels gemakkelijk schoonmaken. De tegels zijn van nature onderhoudsarm. De PVC vloer blijft er zo goed als nieuw uitzien.

Een vloeistofdichte vloer is duurzaam

Het is al voordelig dat onze vloeren vloeistofdicht zijn en tevens zwaar belast kunnen worden. Maar u wilt hier logischerwijs jaren plezier aan beleven. Onze vloeistofdichte vloeren zijn duurzaam. Ze zijn slijtvast en krasbestendig. Daarnaast zijn de vloeren bestand tegen diverse stoffen en chemicaliën. Deze stoffen kunnen de vloer niet aantasten en zijn bovendien eenvoudig te reinigen. Wij maken gebruik van gerecycled PVC, waardoor onze vloeren een milieuvriendelijke optie zijn.

Antislip PVC vloer

Bijkomend voordeel van onze vloeren is dat ze compleet antislip zijn. Op de werkvloer heeft u veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vloeren zijn zelfs 100% antislip als de tegels nat zijn. De stroeve structuur behoudt te allen tijde de antislip werking. Zo worden ongelukken voorkomen door de antislip PVC vloer en kunt u met een geruster hart werken in uw fietswinkel.

Een voorbeeld uit de praktijk

In een fietsenwinkel wordt geregeld met olie gewerkt. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om de ketting van een fiets mee te smeren. Soms kan het gebeuren dat hiermee geknoeid wordt. Heeft u geen vloeistofdichte vloer van PVC, dan kan dit een hoop problemen opleveren. Niet alleen kan de olie in de vloer trekken, maar het kan tevens doordringen tot de ondervloer. Met alle gevolgen van dien. Een vloeistofdichte vloer is gemakkelijk schoon te maken, ook als er met olie geknoeid wordt. De olie trekt niet in de vloer en de vloeistofdichte kwaliteiten van de vloer voorkomen dat de ondervloer aangetast kan worden. Daarom zijn kunststof vloertegels ook voor uw fietsenwinkel de beste oplossing.

Waarom laat u de vloer in uw fietsenwinkel plaatsen door Takens Bedrijfsvloeren?

Er zijn meerdere redenen waarom u uw nieuwe werkplaatsvloer het beste kunt laten plaatsen door ons. Twijfelt u nog? Hieronder geven we u een aantal redenen.

Snelle levering en plaatsing

Niet alleen hoeft u niet lang te wachten tot uw nieuwe vloer geleverd wordt, maar wij zorgen er tevens voor dat uw nieuwe fietswinkelvloer binnen een dag geplaatst wordt. Onze ervaren professionals hebben jaren aan ervaring met dergelijke klussen.

Ruim assortiment aan PVC tegels

Daarnaast profiteert u bij Takens Bedrijfsvloeren van een uitgebreid assortiment op het gebied van PVC tegels. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Bij ons heeft u ruim de keuze op het gebied van bijvoorbeeld de maat en de kleur van de tegels. Zo vindt u bij ons altijd wat u nodig heeft.

Een offerte heeft u zo aangevraagd

Wilt u ook profiteren van de scherpe prijzen van deze specialist in PVC vloeren? U kunt altijd contact met ons opnemen in het geval van vragen. Daarnaast kunt u hieronder gratis en compleet vrijblijvend een offerte formulier aanvragen. Voorzie uw fietsenwinkel ook van een nieuwe vloeistofdichte vloer.

 

  • Contactgegevens

  • Specificaties