De voordelen van een garagevloer van PVC tegels

Als u op zoek bent naar het juiste materiaal voor uw garagevloer, zijn er meerdere varianten waar u voor kunt kiezen. Een garagevloer moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet deze vloer vlekken voorkomen door geen vloeistoffen op te nemen. U hebt dus een vloeistofdichte vloer nodig. Daarnaast zoekt u een stevige vloer met antislip structuur waar u voor lange tijd plezier aan zult beleven. De garagevloer dient veel gewicht aan te kunnen, zodat er flink op doorgewerkt kan worden. Als deze vloer ook nog eens snel geplaatst kan worden, is dat mooi meegenomen.

Is er een garagevloer die aan deze eisen voldoet? Jazeker, die is er. Wat ons betreft zijn PVC tegels een uitmuntende keuze voor uw garagevloer. Een PVC garagevloer beschikt over meerdere aantrekkelijke eigenschappen. Hierdoor is dit een interessante optie voor zowel autogarages als de garagevloeren van particulieren. Hieronder vertellen we u meer over de voordelen van PVC tegels als garagevloer. Kiest u voor een PVC klik-vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u beschikt over een vloeistofdichte vloer van een hoge kwaliteit.

Wat zijn PVC tegels?

Op het gebied van materialen voor vloeren zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen. De laatste jaren kiezen zowel bedrijven als particulieren steeds vaker voor een PVC vloer. Bij ons kunt u kiezen voor zowel een standaard PVC vloer als PVC tegels. PVC is een afkorting die staat voor polyvinylchloride. Dit is een kunststof die op verscheidene manieren ingezet kan worden, waaronder als garagevloer.

Waarom een PVC vloer in uw garage de beste keuze is

Om meerdere redenen zijn PVC tegels in uw garage een interessante optie. Dit geldt zowel voor autogarages als de garages van particulieren. Hieronder zetten we een aantal van de beste eigenschappen van PVC tegels voor u op een rij.

PVC tegels van een hoge kwaliteit

Bestelt u een PVC klik-vloer bij ons, dan bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogstaand product. Dit komt onder meer dankzij het gebruik van hoogwaardig recycling PVC. Dit materiaal is compleet vloeistofdicht, wat ideaal is als garagevloer.

PVC tegels zijn eenvoudig te monteren

Een ander voordeel van onze PVC tegels is het handige kliksysteem waarvan ze voorzien zijn. Dit kliksysteem maakt het plaatsen van een nieuwe PVC vloer eenvoudiger dan ooit. U kunt ervoor kiezen om de nieuwe PVC tegels zelf te plaatsen. Vooral voor particulieren is dit een interessante optie. Maar het is ook mogelijk om de montage door ons uit te laten voeren. Wij zorgen zowel voor een snelle levering als een snelle plaatsing. De PVC tegels worden binnen een dag geplaatst. Zo kunt u meteen aan de slag op uw nieuwe garagevloer.

Een PVC garagevloer is duurzaam en milieuvriendelijk

Onze PVC garagevloeren staan erom bekend dat ze lang mee gaan. Een PVC vloer in uw garage is zowel kras- als slijtvast. Jaren zult u plezier hebben van uw PVC tegels. Niet alleen kunnen de PVC tegels in uw garage meteen belast worden na plaatsing, maar ze kunnen tevens veel gewicht aan. Door het gebruik van gerecycled PVC zijn onze PVC tegels voor uw garage een milieuvriendelijke optie. Daarnaast zijn onze PVC tegels brandvertragend en lastig ontvlambaar.

PVC tegels in uw garage zijn comfortabel en onderhoudsvrij

Een PVC vloer is aangenaam om overheen te lopen. Onze PVC tegels zijn voorzien van een antislip structuur. Zelfs als de PVC tegels nat zijn, zult u niet uitglijden. Dat voorkomt incidenten op de werkvloer. U vergroot zo de veiligheid op de werkvloer of binnen uw eigen garage. Deze geluiddempende vloer hoeft u nauwelijks te onderhouden.

PVC tegels in allerlei soorten en maten

Bestelt u uw PVC vloer voor de garage bij Takens Bedrijfsvloeren, dan hebt u ruim de keuze. Zo hebt u de keuze uit meerdere kleuren. Zwart, antraciet en grijs zijn standaard verkrijgbaar. Op aanvraag zijn de kleuren bruin, blauw, rood en wit te bestellen.

 

Waarom zijn PVC tegels interessant voor zowel autogarages als particulieren?

Autogarages moeten kunnen vertrouwen op hun garagevloer. Op een PVC vloer voor uw garage kunt u bouwen. Deze garagevloer is slijtvast, duurzaam, antislip, comfortabel, vloeistofdicht en van een hoge kwaliteit. Dankzij het handige kliksysteem kunnen we deze vloer gemakkelijk voor u monteren. Onze PVC tegels helpen u een veiligere werkomgeving te creëren. Als u als particulier geregeld werkt in uw eigen garage, is een PVC vloer tevens een goede keuze. Als u bijvoorbeeld per ongeluk olie knoeit, weet u zeker dat uw garagevloer niet geruïneerd is.

Een PVC vloer voor uw garage? U bestelt het bij Takens Bedrijfsvloeren

In deze blog hebt u kunnen lezen waarom PVC tegels zo’n perfecte optie zijn voor uw garagevloer. Interesse in een PVC vloer? Wij zijn een specialist op het gebied van PVC garagevloeren. We leveren en plaatsen het geheel binnen een dag. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u via onze website gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.