Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc kliktegels

PVC kliktegelsVloeren hebben heel wat te verduren. Er wordt immers dag in dag uit over gelopen, zware objecten oefenen druk uit op de vloer en ook is het verplaatsen van meubels en producten niet bepaald vloervriendelijk. Een vloer moet eigenlijk alles in huis hebben om dit alles te kunnen doorstaan. Met een pvc vloer bent u verzekerd van een stevige, robuuste en duurzame vloer, die wel tegen een stootje kan. Pvc kliktegels vindt u bij Takens Bedrijfsvloeren, geheel op maat.

 

 

Neem contact met ons op

De kracht van een pvc vloer

Pvc kliktegels zijn gemakkelijk te plaatsen, eenvoudig te onderhouden en hebben een lange levensduur. Takens Bedrijfsvloeren levert pvc kliktegels in de vorm van Clipper vloerafwerking. Dit is een speciaal kliksysteem dat over praktisch iedere bestaande ondervloer kan worden gelegd, zonder verlijming. De kliktegels bestaan uit een kunststof basis van gerecycled materiaal en zijn dan ook een groene oplossing op maat. Multifunctioneel, sterk en veilig, deze leg-het-zelf tegels hebben alles in huis en bieden een oplossing op maat. Een supersnelle en esthetische vloerafwerking, die nieuwe mogelijkheden biedt voor uw interieur. Een bijzonder waaier effect en een stonelook dessin maken uw ruimte compleet.

Even klikken en klaar!

Het gemak van een harde vloer, maar toch het comfort van een zacht tapijt? Pvc kliktegels van Takens Bedrijfsvloeren zijn dan de oplossing. Geen harde geluiden door optimale geluidsabsorptie, koude voeten zijn verleden tijd door warmte-isolatie en vlokken stof zijn tevens niet van toepassing door de antistatische eigenschappen van pvc. Ook glijpartijen komen zelden meer voor, door de speciale antislipwerking van de tegels. Kliktegels van pvc zijn eenvoudig zelf te leggen en vereisen geen speciaal gereedschap. Uiteraard kunt u ook het leggen van het Clipper vloersysteem aan ons uitbesteden. Een universeel inzetbare vloer, die ideaal is voor scholen, industrie, magazijnen, werkplaatsen, woonhuizen en fitnessruimtes.

Meer weten? Neem direct contact met ons op en geniet ook van de vele voordelen van pvc kliktegels!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!