Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloer

PVC vloerbedekking is in een korte tijd zeer populair geworden. Dit is te danken aan het feit dat dit materiaal zeer betaalbaar en zeer slijtvast is. De vloerdelen zijn hygiënisch en in hoge mate onderhoudsvriendelijk, het gebruik van speciale onderhoudsproducten is dan ook niet nodig. Onze PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende legsystemen: volledige verlijmde pvc vloeren en het uni-click systeem.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden

 

PVC Vloer - Takens Bedrijfsvloer

De voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en vinyl ijzersterk, daarom wordt dit product ook veel gebruikt in projectstofferingen. Door een goede slijtlaag kunnen PVC vloeren jarenlang mee terwijl ze nauwelijks krassen en/of indrukken vertonen. Met natuurgetrouwe designs en voelbare structuren zijn PVC vloeren een goed alternatief voor bijvoorbeeld parket en natuursteen. PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloeren met vloerverwarming en blijven zowel in vochtige als droge toestand hun stroeve karakter behouden.

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor projecten. En vallen maar liefst in gebruikersklasse 42. Dit betekent dat het geschikt is voor bijna alle projecten. Een ander groot voordeel is dat wij van Takens Bedrijfsvloeren erg flexibel zijn en de vloer snel kunnen leggen, waardoor u uw bedrijfsproces niet lang stil hoeft te zetten om een nieuwe vloer te laten leggen.

Lijm PVC vloeren

Lijm PVC vloeren worden ook wel Glue-down PVC vloeren genoemd. De stroken hebben een dikte van 2 mm tot 2,5 mm en zijn afgewerkt met een toplaag van 0,30 mm tot 0,55 mm. Verlijmbare PVC vloeren worden volledig verlijmd aan de ondervloer. De ondervloer van een lijm PVC vloer wordt dan eerst helemaal geëgaliseerd. Zo bent u er zeker van dat er geen oneffenheden in uw vloeroppervlak merkbaar zijn.

PVC Uni-Click vloer

Een PVC Uni-Click vloer waarvan de vloerdelen 5,0 mm dik zijn,  is net zoals de traditionele PVC vloeren gemaakt van 100% PVC. Door het click systeem kan de vloer volledig zwevend gelegd worden, en komt er geen druppel lijm aan te pas. Daarnaast vereist het systeem geen geheel vlakke ondervloer, het vangt namelijk niveau verschillen tot 2 mm op. Er hoeft dus in veel gevallen niet geëgaliseerd te worden. Hierdoor is de vloer in vergelijking met een normale pvc vloer supersnel te leggen. Een ander voordeel is dat de vloer volledig verhuisbaar is. Daarnaast blijven er geen lijmresten achter, en de oorspronkelijke vloer blijft volledig in takt.

Voor meer informatie over PVC vloeren staan wij u graag te woord. Naast PVC vloeren kunnen wij ook de complete projectstoffering voor u verzorgen. 

 

Wilt u liever zelf een PVC vloer leggen?

Dat kan ook! Bestel dan via onze webshop. Onze tegels zijn vrij eenvoudig zelf te leggen en geschikt voor diverse ruimtes. Uiteraard kunnen wij ook deze vloer voor u leggen.

 

Webshop

 

PVC vloer      PVC vloeren 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!