Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Werkplaatsvloeren

Heeft u een werkplaats, waarvoor u op zoek bent naar een geschikte vloer? Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van verschillende soorten werkplaatsvloeren. Tevens kunnen wij u van een passend advies voorzien, als u twijfelt tussen bijvoorbeeld het materiaal van de werkplaatsvloer. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod werkplaatsvloeren van een hoge kwaliteit en duurzame PVC vloeren, zodat de kans zeer groot is dat u een geschikte werkplaatsvloer bij ons vindt. De kunststof vloeren die wij aanbieden zijn voorzien van een speciale laag, waarmee ze zowel nat als droog veilig zijn. U moet er immers niet aan denken, dat uw medewerkers op de werkplaats uitglijden. Zeker niet als u hier met verschillende, gevaarlijke gereedschappen werkt! Daarbij zijn de vloeren door de duurzame productie slijtvast en zullen ze niet snel beschadigd raken.

 

Neem contact met ons op

 

PVC werkplaatsvloer

 

Professionele kennis over werkplaatsvloeren

 

Takens Bedrijfsvloeren maakt het mogelijk een nieuwe werkplaatsvloer te plaatsen van hoogwaardig gerecyclede PVC tegels, dit is duurzaam en goed voor het milieu. Het materiaal waarmee wij werken is een centimeter dik, waardoor er geen problemen ontstaan met de hoogte van deuren of plinten. Daarbij zijn onze vloeren erg duurzaam, wat u terugziet in de slijtvastheid van de vloeren. Ook krassen zullen niet snel ontstaan! Daarbij hebben onze werkplaatsvloeren een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, kan het gemakkelijk schoon worden gehouden en ontvangt u van ons bovendien 3 jaar garantie.

 

Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u verzekerd van:

Wilt u meer weten? Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons binnen te lopen of contact op te nemen!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!