Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte werkplaatsvloeren

Vloeistofdichte vloerDe vloer in een werkplaats moet vooral praktisch zijn. Zo moeten de tegels goed bestand zijn tegen vloeistoffen, zware voorwerpen, scherpe gereedschappen die op de vloer terecht komen en ga zo maar door. Investeert u in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u in een op en top praktische vloer voor de werkplaats investeert.

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren: een korte kennismaking

Takens Bedrijfsvloeren legt unieke vloeistofdichte tegels, die samen een vloeistofdichte vloer vormen. De tegels houden niet alleen alle vloeistoffen tegen, maar zijn bovendien geheel slijtvast, krasvrij en antislip (ook bij water op de vloer!). Daarnaast zijn de vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren gemakkelijk te onderhouden, waarbij u enkel een natte doek over de vloer hoeft te halen. Geen lange schoonmaaksessies in de werkplaats om de vloer er weer representatief uit te laten zien, maar een vloer die er met het minste onderhoud nog goed uit ziet. 

Een groot voordeel van de vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren, is dat deze vloeren snel gelegd kunnen worden. Wij begrijpen dat u uw bedrijf niet lang stil kunt leggen en leggen de tegels van de vloer daarom niet alleen vakkundig, maar ook erg snel. Op deze manier ligt uw bedrijfsproces slechts voor korte tijd stil, waardoor u zo min mogelijk inkomsten misloopt door het leggen van uw nieuwe vloer. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloerexpert in Nederland en daarbuiten

Takens Bedrijfsvloeren is uw ervaren, betrouwbare en flexibele vloerexpert in Nederland en in het buitenland. Zo is Takens Bedrijfsvloeren niet alleen actief in eigen land, maar ook in landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ook als u in het buitenland gevestigd bent met uw bedrijf, kunt u gebruik maken van de expertise van Takens Bedrijfsvloeren voor het aanschaffen van vloeistofdichte tegels.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!