Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte werkplaatsvloer

vloeistofdichte garagevloerDe werkplaats van uw bedrijf moet er netjes en professioneel uit zien, maar uw medewerkers moeten er ook praktisch en goed kunnen werken. Omdat een werkplaatsvloer zowel mooi als praktisch moet zijn, kan het lastig zijn een goede werkplaatsvloer aan te schaffen. Takens Bedrijfsvloeren heeft hier de oplossing voor, namelijk de vloeistofdichte werkplaatsvloer. Meer over deze unieke vloer, leest u op deze pagina.

 

Neem contact met ons op

De vloeistofdichte vloer: netjes, professioneel en erg praktisch

De tegels van de vloeistofdichte werkplaatsvloer zien er niet alleen netjes en professioneel uit, maar zijn bovenal erg praktisch. Zo zijn de tegels niet alleen vloeistofdicht, maar ook slijtvast. Dat de tegels vloeistofdicht zijn, betekent dat er geen vloeistoffen doorheen kunnen komen. Hierdoor is de vloer duurzamer dan veel andere vloeren, die sneller vervangen moeten worden door beschadigingen door vloeistoffen. 

Dat de werkplaatsvloer slijtvast is, betekent dat er geen krassen en andere beschadigingen op kunnen komen. Zo blijf de werkplaatsvloer vele jaren mooi en niet alleen als u de tegels net heeft laten leggen. Vindt u het belangrijk om in tegels te investeren die er vele jaren mooi uit blijven zien, in plaats van alleen het eerste jaar na de aanschaf? Dan zijn deze tegels zeker iets voor u.

Stel uw eigen vloeistofdichte werkplaatsvloer samen

Bent u overtuigd van de voordelen van vloeistofdichte tegels voor uw werkplaats? Stel dan uw eigen werkplaatsvloer met vloeistofdichte tegels samen met behulp van Takens Bedrijfsvloeren. U kiest hoe de tegels eruit moeten zien, waar de tegels precies gelegd moeten worden en wanneer dit moet gebeuren. Onze professionals zorgen ervoor dat de tegels aan uw eisen en wensen voldoen, maar ook dat ze op het gewenste moment in uw werkplaats liggen.

Meer weten over ons aanbod vloeistofdichte tegels? Neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!