Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc werkplaatsvloer 

PVC werkplaatsvloerDe vloer die u in uw werkplaats heeft liggen, is van grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Zitten de tegels vol scheuren, krijgt u de tegels niet meer goed schoon of is de bedrijfsvloer ongelijk, dan kan dit negatieve gevolgen hebben op het imago van uw bedrijf. Door een nieuwe bedrijfsvloer te laten leggen, zorgt u ervoor dat uw organisatie weer de juiste indruk achterlaat bij klanten én potentiële klanten. Takens Bedrijfsvloeren legt graag voor u een (nieuwe) vloeistofdichte pvc werkplaatsvloer. 

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte werkplaatsvloer van Takens Bedrijfsvloeren 

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en leggen van pvc vloertegels. Deze tegels zijn niet alleen sterk en slijtvast, maar bovendien volledig vloeistofdicht. Daar komt nog bij dat de tegels eenvoudig te onderhouden zijn, ook als u geen tijd heeft om de tegels regelmatig schoon te maken. Voor deze bedrijfsvloer heeft u namelijk geen dure schoonmaakmiddelen nodig en hoeft u niet uren te schrobben, maar bent u binnen een paar minuten klaar met poetsen.

Het leggen van de vloeistofdichte werkplaatsvloer 

Wij begrijpen dat u uw bedrijf niet dagen wil sluiten om een nieuwe bedrijfsvloer te laten leggen. Gelukkig is dit bij onze pvc werkplaatsvloer ook helemaal niet nodig, want wij hebben de vloer binnen enkele uren gelegd. Ook fijn om te weten: de vloer hoeft niet te drogen en mag na het leggen meteen belast worden. U sluit uw bedrijfspand voor korte tijd en kan hierna direct weer aan de slag op uw gloednieuwe bedrijfsvloer. 

Investeren in de beste werkplaatsvloer? Doe het bij Takens Bedrijfsvloeren 

Wilt u een werkplaatsvloer aanschaffen waar u vele jaren plezier van heeft? Plaats dan een bestelling bij Takens Bedrijfsvloeren. Vragen? Neem dan contact met ons op


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!