Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Werkplaatsvloer

Voor veel bedrijven is de werkplaatsvloer dé plaats waar het moet gebeuren. Het is de centrale spil van het bedrijf, daar waar het werk naar tevredenheid van de klant moet worden verricht. Autobedrijven en garagehouders hebben baat bij een vloer van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen in de werkplaats, dan is het belangrijk om hiervoor het juiste bedrijf in te schakelen. Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u daarvoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied en het brede aanbod van pvc vloeren, bent u verzekerd van een goede keuze!

contact opnemen

 

PVC werkplaatsvloer

Belangrijke eigenschappen van een goede werkplaatsvloer

 

Een werkplaatsvloer moet vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen zijn. Aan deze vereisten voldoen de pvc vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zeker. Een vloer van duurzaam pvc laten plaatsen, daarvoor schakelt u ons bedrijf in! Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van topkwaliteit en een professionele plaatsing van de vloer. Onze vloeren zijn veilig om over te lopen, zowel in droge als in natte toestand. Ook zijn de werkplaatsvloeren bestand tegen schade door krassen of stoten. Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand.

 

Meer informatie

 

Aan een nieuwe werkplaatsvloer stelt u vanzelfsprekend hoge eisen. Een goede vloer draagt immers direct bij aan het bedrijfsresultaat. Heeft u specifieke wensen of zit u met vragen over onze producten of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om meer informatie in te winnen!

De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn opgebouwd uit gerecyclede pvc tegels van hoogwaardige kwaliteit. Door de dikte van slechts één centimeter, ontstaan er geen praktische problemen (zoals bijvoorbeeld bij de plaatsing van deuren). Onze producten zijn niet alleen erg duurzaam, ook profiteert u van een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Op uw nieuwe vloer in de werkplaats heeft u bovendien een garantie van maar liefst drie jaar.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!