Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

REACH verklaring

Wat is REACH? 

Alle producten van Takens Bedrijfsvloeren voldoen aan de REACH richtlijn. Dit is een Europese verordening voor chemische stoffen. Op deze pagina leest u meer over deze richtlijn. Ook leest u meer over de producten van Takens Bedrijfsvloeren. 

 

Neem contact op

 

REACH: een korte introductie 

De Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemische Stoffen is een Europese richtlijn die voor verschillende soorten chemische stoffen geldt. Volgens de richtlijn mogen leveranciers alleen post-production afval, afkomstig van Europese productiebedrijven, verwerken. 

Verboden stoffen volgens de richtlijn 

Enkele chemische stoffen staan op de lijst met verboden stoffen van de Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemische Stoffen richtlijn. Eén van deze stoffen is de weekmaker dioctylftalaat. Deze stof wordt ook wel DOP genoemd. Omdat de stof op de lijst met verboden stoffen staat, mag deze niet meer gebruikt worden binnen Europa. 

De producten van Takens Bedrijfsvloeren 

De producten van Takens Bedrijfsvloeren voldoen stuk voor stuk aan de Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemische Stoffen richtlijn. Dit betekent onder andere dat al onze producten DOP-vrij zijn. Bovendien voldoen onze producten aan de andere richtlijnen die in het kader van de Europese verordening zijn opgesteld. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op 

Wilt u meer weten over de Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemische Stoffen richtlijn of heeft u vragen over onze DOP-vrije producten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. 

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 88 1598, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. Ons e-mail adres is info@takensbedrijfsvloeren.nl


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!