Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Wala vloeistofdichte vloer

PVC vloertegelsVloeistofdichte vloeren zijn gemaakt van PVC tegels die aan elkaar gelast worden. Hierdoor kan er geen druppel vloeistof doorheen. Dit geldt ook voor de vloeistofdichte vloer van het merk Wala welke geproduceerd zijn in Duitsland. Takens Bedrijfsleven is uw specialist in het leveren van vloeistofdichte vloeren welke kwalitatief gelijk zijn aan de Wala vloeistofdichte vloer. Daarnaast is de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren gemaakt van 100% zuiver PVC waardoor deze oersterk is en ook nog voordeliger is dan een Wala vloer!
 

Neem contact met ons op
 

Toepasbaarheid vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren kunnen, omdat ze geen vloeistoffen doorlaten, vrijwel overal ingezet worden. Of het nu gaat om zeer extreme situaties zoals in een garage, in de horeca of voor op een school. De vloeren kunnen overal ingezet worden.

Neem bijvoorbeeld een garage waar veel gevaarlijke vloeistoffen zijn. Het is van groot belang dat deze de vloer niet aantasten omdat anders binnen de kortste keren de vloer beschadigd is. Een vloeistofdichte vloer is in dit soort gevallen de juiste oplossing. De vloer heeft een lange levensduur omdat er geen vloeistof doorheen kan en hierdoor de vloer niet aangetast wordt. Een Wala vloeistofdichte vloer is een prima keus, maar de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren is een uitstekende keus!  

Voordelen

De vloeistofdichte vloeren bevatten ontzettend veel voordelen. De belangrijkste sommen wij voor u op:

- Vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn gemaakt van 100% zuiver PVC.
- Vloeistofdichte vloeren zijn inzetbaar voor zeer veel toepassingen.
- Vloeistofdichte vloeren zijn antislip en zeer veilig, ook als deze nat zijn.
- Vloeistofdichte vloeren zijn eenvoudig te reinigen en gemaakt van gerecyclede materialen.

Vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is al jarenlang gespecialiseerd in het leveren van de beste vloeistofdichte vloeren tegen de gunstigste prijs. Kies daarom voor een vloer met een lange levensduur want daarmee investeert u in de toekomst.  U kunt van ons altijd de beste service, hoogste kwaliteit en de laagste prijzen verwachten. Interesse in een vloeistofdichte vloer? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!