Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte Wala vloeren

vloeistofdichte schoolvloerEen vloeistofdichte vloer betreft een vloerbedekking die gemaakt wordt door sterke PVC tegels aan elkaar te lassen. Een gerenommeerd producent van deze bedrijfsvloer is het Duitse bedrijf Wala. Wilt u een vergelijkbare vloer aanschaffen, die vloeistoffen zelfs nog beter tegenhoudt en bovendien voordeliger is dan de vloeistofdichte Wala vloeren?

Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. 
 

Neem contact met ons op
 

PVC vloertegels: ideaal voor ieder bedrijfspand

De vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren worden gemaakt van 100% gerecycled PVC vloertegels. Deze tegels worden nauwkeurig aan elkaar gelast, zodat de vloerbedekking geen water door kan laten. Dit maakt de bedrijfsvloer geschikt voor verschillende soorten bedrijfspanden, waaronder hotels, scholen, restaurants, cafés, winkels, sauna's, kantoorpanden, garages, werkplaatsen en zelfs fabrieken. Ook worden onze PVC vloertegels veel gebruikt in schoolpanden, mede vanwege het feit dat de PVC vloertegels optimaal geluiddempend zijn. Zoekt u een hoogwaardige vloerbedekking voor uw bedrijfspand? Dan kunnen wij u garanderen dat de PVC bedrijfsvloer perfect is voor uw organisatie. 

De vele pluspunten van de PVC bedrijfsvloer 

Steeds meer bedrijven in het binnen- en buitenland investeren in een vloeistofdichte vloer uit ons assortiment en dit is niet voor niets. Onze vloeren brengen namelijk diverse voordelen met zich mee, namelijk dat de vloeren slijtvast, duurzaam, voordelig, geluiddempend, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en uiteraard vloeistofdicht zijn. Daar komt nog bij dat de vloertegels in een mum van tijd gelegd kunnen worden, zodat u uw bedrijf niet lang hoeft te sluiten om nieuwe vloertegels te laten leggen. Een hoogwaardige vloerbedekking, die u voor een kleine investering aan kunt schaffen.

Takens Bedrijfsvloeren: uw expert voor PVC vloeren

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het produceren, verkopen en leggen van PVC vloertegels en helpen ook u graag de perfecte vloerbedekking aan te schaffen. Wij staan voor kwaliteit, service en de laagste prijs en zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!