Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Kleuren vloeistofdichte vloer

Kleuren vloer


Kleur vloeren

Onze tegels zijn leverbaar in diverse kleuren zoals zwart, grijs, antraciet, bruin, rood en blauw. Andere kleuren worden op aanvraag geproduceerd. De leverancier kan geen exacte kleuren aangeven. Elke productierun in deze kleuren kan qua kleur iets afwijkend zijn van de getoonde monsters. Tevens hebben afwijkende kleuren een langere levenstijd. Ook afwijkende kleuren kunnen op aanvraag geproduceerd worden

Zwart / Antraciet / Grijs / Bruin / Rood / Blauw

Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen kan de vloer aan het interieur worden aangepast. Er zijn verrassende combinaties mogelijk.

Kleur lasveters

In de afbeelding hiernaast ziet u de kleuren van de lasveters die in de voegnaden worden gelast. U kunt zonder extra kosten een kleur lasveter kiezen die het beste bij uw interieur past en/of waar uw voorkeur naar uitgaat. Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling. U hoeft de kleur van de lasveter nog niet bij voorbaat bij de opdrachtverstrekking te kiezen. Dat kan ook in een later stadium. Bijvoorbeeld als we de vloer voor u aan het leggen zijn, kunt u op dat moment nog beslissen welke kleur de lasveter wordt.

Gratis advies over de kleuren voor uw bedrijfsvloer

Twijfelt u wat voor kleur uw bedrijfsvloer moet krijgen, geen probleem de specialisten van Takens Bedrijfsvloeren komen graag bij u langs en laten u de verschillende mogelijkheden met kleur combinaties zien en helpen u om de juiste keuze te maken.

Kleuren vloeistofdichte tegels

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!