Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Veka vloeistofdichte vloer

PVC vloertegelsDe vloeistofdichte vloeren van het merk Veka zijn kwalitatief zeer goede vloeistofdichte PVC tegels welke speciaal ontwikkeld zijn om vloeistoffen tegen te houden. De Veka vloeren zijn afkomstig uit Duitsland en kunnen ingezet worden voor diverse toepassingen. Takens Bedrijfsvloeren levert vloeistofdichte PVC tegels welke zeker niet onder doen aan de Veka vloeren. Onze vloeren zijn namelijk gemaakt van 100% PVC, wat de vloeistofdichte vloeren van Veka niet zijn. Dit maakt de vloer nog sterker en slijtvaster. Naast de goede kwaliteit zijn ze ook nog eens voordeliger.
 

Neem contact met ons op
 

Vloeren voor bedrijven

De vloeistofdichte vloeren zijn door hun antislip, slijtvastheid en hoogwaardige kwaliteit zeer breed in te zetten voor bedrijven. Zowel de Veka vloer als de vloeistofdichte vloer van Takens zijn bestemd voor diverse soorten gebruik. Zo zijn de vloeistofdichte vloeren o.a. geschikt voor:

Horeca
- Garages
Scholen
Werkplaatsen
- Industrie
- Zwembaden

In de horeca is een sterke vloer, welke goed tegen vloeistoffen kan, heel belangrijk. Dagelijks wordt de vloeistofdichte vloer intensief belast waardoor ze goed tegen een stootje moeten kunnen. Vloeistofdichte vloeren staan er bekend om dat ze overal kunnen worden toegepast: slijtvast, gemakkelijk te reinigen, antislip (ook als ze nat zijn) en gemaakt van hoogwaardige gerecyclede PVC-materialen. Kortom; een vloeistofdichte vloer is een investering welke zorgt voor jarenlang plezier.

Eigenschappen vloeistofdichte vloeren

Een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van een vloeistofdichte PVC tegel:

- Duurzaam
- Eenvoudig te reinigen
- Antislip
- Slijtvast
- Laat geen vloeistof door
- Inzetbaar voor vrijwel alle sectoren
- Gemaakt van 100% PVC (dit geldt niet voor de Veka vloer maar voor de vloeistofdichte PVC tegel van Takens Bedrijfsvloeren).

Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is uw specialist op gebied van vloeistofdichte vloeren. Onze vloeren worden geproduceerd door een Nederlandse fabrikant en gemaakt van gerecyclede materialen. Wilt u een kwalitatief goede vloeistofdichte vloer tegen de beste prijs? Neem dan gerust contact met ons op of vraag online een offerte aan.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!