Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc vloeren

PVC vloertegels

Steeds meer bedrijven kiezen voor de plaatsing van pvc vloeren, en dat is zeker niet voor niets. Een pvc vloer heeft namelijk verschillende voordelen te bieden die het verschil maken voor een bedrijf. Kenmerkend voor vloeren gemaakt van pvc is de hoge mate van slijtvastheid en het gemak in onderhoud. Een snelle en optimale reiniging en een duurzame vloer van topkwaliteit: daarvoor bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres!
 

Neem contact met ons op
 

Kenmerken van pvc vloeren

Onze vloeren van pvc zijn zowel nat als droog stroef van structuur, zodat uitglijders tot het verleden behoren. Dat vergroot de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk. Dit is dan ook een van de redenen dat pvc vloeren door steeds meer bedrijven worden geplaatst. Een voordeel is ook de grote verscheidenheid kleuren en structuren, zodat zowel functioneel als esthetisch een vloer kan worden aangebracht die past bij de eisen en wensen van het bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die lijkt op hout, maar die geniet van de voordelen van pvc? Dat is mogelijk bij Takens Bedrijfsvloeren!

Bij ons bedrijf staat kwaliteit op de eerste plaats, en dat is ook te merken aan onze vloeren. De kwaliteit van onze vloeren maakt dat deze zeer geschikt zijn voor plaatsing in woningen en bedrijven. Onze vloeren worden gelegd in stroken, net als bij een houten vloer het geval is of in vloeistofdichte PVC tegels. Veel van de vloeren zijn afgedekt met een slijtlaag, wat de duurzaamheid vergroot.

Kies voor een pvc vloer van Takens Bedrijfsvloeren!

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken om te kiezen voor pvc als vloeroppervlak. Zo zijn pvc vloeren zowel functioneel als qua uitstraling veelzijdig en aantrekkelijk, is duurzaamheid gegarandeerd én is de verhouding tussen prijs en kwaliteit gunstig. Bij Takens Bedrijfsvloeren kunt u een keuze maken uit een breed aanbod van diverse soorten vloeren van pvc. Op het gebied van veiligheid, hygiëne en uitstraling kiest u voor het beste!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!