Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Specialist in pvc kliktegels

Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsvloer is niet eenvoudig. Niet alleen omdat er zo veel verschillende vloeren worden verkocht, maar ook zeker omdat niet alle bedrijfsvloeren even goed zijn. Wilt u zeker weten dat u een goede investering doet? Koop dan een vloersysteem van PVC kliktegels. Takens Bedrijfsvloeren is uw expert op het gebied van pvc kliktegels.

 

Ga naar onze webshop
 

pvc vloer garage

PVC kliktegels: een korte introductie

De PVC kliktegels worden in elkaar geklikt als een soort puzzel, waardoor ze snel en gemakkelijk geplaatst kunnen worden. De tegels kunnen op iedere ondervloer komen, zoals bijvoorbeeld een betonnen ondervloer of een houten ondervloer. U kunt de vloertegels zelf eenvoudig leggen maar dat kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de ondervloer egaal is en voor u het weet, zijn de tegels geplaatst.

De drie voordelen van klikbare tegels

Het aanschaffen van een kliktegel bedrijfsvloer brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste zijn de tegels ontzettend sterk. Hierdoor hebben de tegels een lange levensduur. Daarnaast kunnen de klikbare tegels snel geplaatst worden. Dit betekent dat u uw werk niet lang stil hoeft te leggen, maar vrij snel weer over de bedrijfsvloer kunt lopen. 

Tot slot voelen de tegels erg comfortabel tijdens het lopen. Ze zijn vrij hard, maar geven de sensatie van zacht tapijt. De tegels zijn dus niet alleen praktisch, maar ook zeker comfortabel. 

Vloer met klikbare tegels laten leggen? Maak een afspraak

Wilt u een vloer met pvc kliktegels in uw bedrijfspand, zodat u van bovenstaande voordelen kunt profiteren? Vraag dan een offerte aan. Wilt u meer weten over onze tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!