Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte zwembadvloer

vloeistofdichte zwembadvloer

Een vloer in een zwembad moet aan vele eisen voldoen. Zo moet de vloer jaren mee kunnen gaan, maar is het ook belangrijk dat de vloer er netjes uit ziet, hygiënisch is en honderd procent veiligheid kan bieden aan de bezoekers van het zwembad. Investeert u in een vloeistofdichte zwembadvloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u in de beste kwaliteit investeert. 
 

Neem contact met ons op
 

 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer
 

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van een vloeistofdichte vloer van PVC die door Takens Bedrijfsvloeren wordt ontwikkeld en gelegd. Het eerste voordeel van de vloer, is het feit dat de vloer volledig vloeistofdicht is. In een zwembad is dit een groot voordeel, aangezien een niet-vloeistofdichte vloer hier snel kan beschadigden door alle nattigheid. Een ander groot voordeel van de vloer, is dat de vloer naast vloeistofdicht ook volledig antislip is. Of de vloer nu nat is of niet: niemand kan over de vloer uitglijden. Een groot voordeel in het zwembad, waar de vloer altijd nat is en veel kinderen rondrennen. Door in een vloeistofdichte vloer te investeren, investeert u in de veiligste vloer voor het zwembad. 

Tot slot is een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren eenvoudig te reinigen. U heeft geen speciale reinigingsmiddelen nodig en bent ook geen uren bezig, maar heeft in een mum van tijd een schone vloer. 

 

Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren expert voor PVC vloeren
 

Takens Bedrijfsvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen en leggen van vloeistofdichte tegels in zwembaden. U hoeft zelf niets te doen, maar investeert voor een klein bedrag in een hoogwaardige vloer en de vloer wordt zo snel mogelijk gelegd. Meer weten? Neem dan contact op met Takens Bedrijfsvloeren, zodat de medewerkers van deze vloerexpert al uw vragen kunnen beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!