Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloertegels

Vloeistofdichte vloerVloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige vloeren zien er vooral goed uit en bieden wat minder praktische voordelen, terwijl andere vloeren vooral praktisch zijn en wat minder aantrekkelijk ogen. Investeert u in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan krijgt u een vloer die u het beste van beide werelden biedt.

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van vloeistofdichte vloertegels

Vloeistofdichte vloeren worden steeds meer verkocht in Nederland en in het buitenland en dit is niet voor niets. Schaft u deze vloertegels aan, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen:


- De tegels zijn slijtvast en krasvrij, voor een mooie uitstraling die jaren hetzelfde blijft. 
- De tegels zijn antislip, ook als de vloer nat is. 
- De tegels laten geen enkele vloeistof door en zijn hierdoor uitermate duurzaam. 
- De tegels zijn eenvoudig te onderhouden, zonder speciale schoonmaakmiddelen. 

Daarnaast zijn de tegels erg snel te leggen, waardoor u uw bedrijfsproces niet lang stil hoeft te zetten om een nieuwe vloer te laten leggen. 

 

De toepassingen van vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte tegels zijn geschikt voor diverse toepassingen in het bedrijfsleven. Zo kunt u de tegels leggen in uw winkel, maar ook in uw werkplaats, garage, kantoorpand en horecabedrijf. Daarnaast kunt u de vloer ook prima leggen in een schoolgebouw, aangezien de vloeistofdichte tegels ook geluiddempend werken. 

 

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloeistofdichte vloeren expert

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren actief in de wereld van vloeistofdichte tegels. Wilt u een vloeistofdichte vloer aanschaffen voor uw bedrijf en wilt u zeker weten dat u de beste kwaliteit vloer aanschaft? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het goede adres. Niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland kunt u bij deze ervaren expert terecht voor het aanschaffen en direct leggen van uw vloeistofdichte vloer.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!