Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer

vloeistofdichte garagevloerOp zoek naar een nieuwe vloer voor uw (spoel)keuken, horecagelegenheid, discotheek, opslagruimte, magazijn of winkel? Dan kunt u de mogelijkheden van vloeistofdichte tegels eens onder de loep nemen. Deze tegels zijn uitermate geschikt voor bovenstaande toepassingen en brengen vele voordelen met zich mee. Welke voordelen dit zijn, leest u op deze pagina. 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van een vloeistofdichte bedrijfsvloer

Het aanschaffen van een bedrijfsvloer die volledig vloeistofdicht is, brengt enkele interessante voordelen met zich mee. Ten eerste zijn de tegels uitermate sterk en helemaal slijtvast, waardoor de vloer erg duurzaam is. Investeert u in deze tegels, dan weet u zeker dat u hier vele jaren plezier van heeft. Een ander voordeel van de tegels, is het feit dat de tegels antislip zijn. Ook als de tegels nat zijn, kunt u hier niet over uitglijden. Dit maakt de bedrijfsvloer uitermate geschikt in omgevingen als keukens, slagerijen, bakkerijen en andere bedrijven waar er met voedingsmiddelen en water gewerkt wordt. 

Ook is de bedrijfsvloer geluiddempend, warmte-isolerend, altijd lekker warm aan de voeten en veerkrachtig. Niet alleen het feit dat de tegels vloeistofdicht zijn is dus een voordeel, want er kleven nog vele andere pluspunten aan deze bijzondere tegels.

De vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren verkoopt verschillende soorten vloeistofdichte tegels, die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn en snel gelegd worden. Takens Bedrijfsvloeren is actief in Nederland, maar heeft ook vele bedrijven in het buitenland blij gemaakt met deze hoogwaardige tegels. Wilt u investeren in een bedrijfsvloer die volledig slijtvast, sterk en duurzaam is en bovendien honderd procent veilig is voor u en uw medewerkers? Dan helpen wij u graag om de perfecte tegels voor uw bedrijfspand uit te kiezen en snel te leggen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!