Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte saunavloer

In een saunacomplex zijn niet alleen meerdere saunacabines te vinden, maar ook douches en allerlei zwemfaciliteiten. Dit betekent dat de vloer in het complex regelmatig vochtig of zelfs helemaal nat is, wat het belang van een veilige en antislip vloer erg groot maakt. Door in de PVC tegels van Takens Bedrijfsvloeren te investeren, investeert u in een vloeistofdichte vloer die volledig antislip is en dus altijd veilig is voor de bezoekers van uw sauna. 
 

Neem contact met ons op
 

De kenmerken van de vloeistofdichte saunavloer

 

Een vloeistofdichte saunavloer heeft enkele belangrijke kenmerken die de vloer onderscheidt van andere vloeren. De belangrijkste unieke kenmerken van de vloer, zijn de volgende:

 

Daar komt nog bij dat de vloeistofdicht PVC tegels in een mum van tijd gelegd kunnen worden. Zo hoeft u uw saunacomplex niet lang te sluiten om de nieuwe vloer te laten leggen, maar heeft u in een oogopslag een nieuwe vloer liggen. 

 

Bestel uw vloeistofdichte vloer bij Takens Bedrijfsvloeren

 

Takens Bedrijfsvloeren is de vloerspecialist op het gebied van vloeistofdichte tegels. Door de jaren heen heeft deze vloerexpert al vele vloeistofdichte vloeren mogen leggen, ook in saunacomplexen in zowel Nederland als in het buitenland. Meer weten over de dienstverlening van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over het leggen van de vloeistofdichte vloer? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!