Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc zwembadvloer

vloeistofdichte zwembadvloerEen goede zwembadvloer moet aan diverse belangrijke eisen voldoen. Ten eerste moet de vloer goed bestand zijn tegen water, maar ook tegen de middelen die aan het water worden toegevoegd om het zwembad schoon en hygiënisch te houden. Daarnaast moet de vloer veilig zijn, ook als er een plasje water op ligt. Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het produceren van de beste zwembadvloer, ook wel de vloeistofdichte pvc zwembadvloer genoemd.

Neem contact met ons op

 

De kenmerken van de vloeistofdichte zwembadvloer

 

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat de beste zwembadvloer van dit moment te produceren. Het gaat om de pvc zwembadvloer, die volledig vloeistofdicht is. De vloer is niet alleen bestand tegen water, maar is ook bestand tegen de chemicaliën die aan het zwembadwater worden toegevoegd. Daarnaast zijn de tegels volledig antislip, zelfs als er een laagje water op ligt. 

Een ander kenmerk van onze vloertegels is het feit dat de tegels eenvoudig te reinigen zijn. U heeft enkel een natte doek nodig en u kunt de vloertegels gemakkelijk en snel volledig schoon krijgen. Zo blijven de tegels altijd hygiënisch schoon, zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen. Overigens kunt u de tegels niet alleen gebruiken in een zwembad, maar ook in andere (bedrijfs)panden zoals een kantoor of magazijn. 

 

De beste zwembadvloer nodig? Wij helpen u graag

 

Bent u op zoek naar de beste zwembadvloer van het moment, zodat u uw zwembad met deze hoogwaardige vloertegels kunt verrijken? Dan helpen wij u graag met de aanschaf van uw zwembadvloer en het leggen van de vloertegels. Omdat het leggen van de tegels in een mum van tijd gebeurd is, hoeft u uw zwembad niet eens lang te sluiten. Meer weten over onze vloertegels? Neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!