Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc werkplaatsvloeren

Een vloeistofdichte werkplaatsvloer voorkomt dat vloeistoffen intrekken, zonder gevaar op uitglijden door de antislipfunctie. De pvc werkplaatsvloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn bestand tegen praktisch alle oliën, vetten en chemicaliën. Hierdoor blijft uw arbeidsvloer mooi en veilig voor uw personeel. 
 

Vloeistofresistente werkplaatsvloeren

Onze slijtvaste pvc vloeren zijn over de meeste ondervloeren te leggen. Naast verschillende kleuren tegels, kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren lasdraad waarmee de vloer vloeistofdicht wordt gemaakt. Dit gebeurt aan de hand van chemisch en thermisch lassen. Bovendien is het materiaal van de vloeistofdichte werkvloer duurzaam en wordt het overgebleven materiaal verwerkt tot nieuwe tegels. Door het Cradle to Cradle principe toe te passen blijft er geen snij-afval over, maar wordt dit direct verwerkt tot nieuw materiaal. 
 

De voordelen van een vloeistofdichte werkplaatsvloer

Een aantal voordelen die onze slijtvaste werkvloeren uw bedrijf bieden: 

Uw bedrijfsvloer professioneel gelegd door Takens Bedrijfsvloeren

Al tientallen jaren kunt u bij Takens Bedrijfsvloeren terecht voor professionele bedrijfsvloeren. Niet alleen vloeistof werende werkplaatsvloeren, maar ook kunststof kliktegels en vloeren voor andere ruimtes. Doordat ons ervaren personeel zelf de vloeren in uw werkplaats legt, kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit van al onze vloeren garanderen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij leggen graag een slijtvaste, veilige en vloeistofresistente vloer in uw werkplaats.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!