Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc saunavloeren

Het aanschaffen van een goede saunavloer kan een lastige klus zijn. Lang niet iedere vloer op de markt is namelijk geschikt om in een sauna neer te leggen. Koopt u een pvc vloer van Takens Bedrijfsvloeren? Dan weet u zeker dat deze vloer geschikt is voor uw sauna. Deze vloer is namelijk honderd procent vloeistofdicht.

Contact opnemen

 

Waarom een pvc vloer in uw sauna?

 

Koopt u een vloer van Takens Bedrijfsvloeren voor uw sauna, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste is onze saunavloer erg voordelig. Dit betekent dat u niet veel hoeft te investeren, maar wel een mooie vloer krijgt. Daarnaast is onze vloer erg duurzaam. Ook als er iedere dag honderden mensen over de vloer lopen, gaat deze jaren mee. 

Tot slot is de vloer honderd procent vloeistofdicht. Dit maakt de vloer op en top hygiënisch en bovendien onderhoudsvriendelijk. Ook dit zijn grote voordelen van onze unieke vloer. 

Zwembad sauna vloer

 

Een vloeistofdichte saunavloer op maat

 

Wij vinden het belangrijk dat u uw sauna met een vloer kunt verrijken die volledig aan uw eisen en wensen voldoet. Daarom maken wij uw vloer altijd op maat. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke kleur uw vloer moet krijgen en als u wil dat uw vloer verrijkt wordt met een unieke print, is dit ook mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

De garantie van Takens Bedrijfsvloeren

 

Takens Bedrijfsvloeren is uw ervaren vloerexpert. Verrijkt u uw sauna met een vloer uit uw assortiment, dan heeft u de garantie dat u een goede investering doet. Wilt u meer weten over onze unieke vloer, voor u een bestelling plaatst? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over onze vloer beantwoorden en doen dit uiteraard geheel vrijblijvend.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!