Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc saunavloer

Zwembad sauna vloerWilt u een nieuwe vloer aanschaffen voor uw sauna? Dan wilt u niet alleen vloertegels kopen die lang mee gaan en niet te duur zijn, maar wilt u uiteraard ook een vloerbedekking kopen die volledig veilig is voor de gasten van uw saunacomplex. Investeert u in de vloeistofdichte vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. In onderstaande alinea leest u wat de voordelen zijn van deze vloertegels. 

 

Neem contact met ons op

 

 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer

 

Het aanschaffen van de pvc vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren heeft enkele voordelen. Het eerste voordeel van deze vloertegels, is het feit dat de tegels geen water doorlaten. Omdat er in een saunacomplex veel water op de vloer komt, is dit zeker een must. Een ander voordeel van de tegels, is dat de tegels volledig antislip zijn. Ook dit is belangrijk voor een saunacomplex, aangezien antislip tegels veel ongelukken kunnen voorkomen. 

Daar komt nog bij dat de pvc tegels eenvoudig schoon te maken zijn. U heeft hier geen speciale schoonmaakmiddelen voor nodig, maar gebruikt enkel een natte doek of een dweil om de tegels helemaal schoon te krijgen. Ook hoeft u niet te schrobben, want viezigheden hechten zich niet gemakkelijk aan de saunavloer. Dit betekent dat u eventuele vlekken eenvoudig en snel kunt verwijderen, zonder hier veel moeite voor te doen. 

 

Op zoek naar de beste saunavloer? Takens Bedrijfsvloeren helpt u graag

 

Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen voor uw saunacomplex, maar wilt u wel alleen in de beste vloertegels van dit moment investeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze vloertegels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen over onze tegels te beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!