Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc industrievloeren

Bent u op zoek naar een industrievloer die naast slijtvast en sterk ook vloeistofdicht is? De vloeistofdichte pvc industrievloeren van Takens Bedrijfsvloeren zorgen onder de zware omstandigheden van productie en bewerking voor een veilige en schone werkomgeving. Naast een mooie en veilige industrievloer bent u verzekerd van een slijtvaste ondergrond. 

De mogelijkheden wanneer u kiest voor een pvc industrievloer

De vloeren van Takens bedrijfsvloeren zijn vloeistofdicht en daarmee bestand tegen vrijwel alle oliën, vetten en chemicaliën. Ideaal dus voor gebruik in de industrie en bovendien erg duurzaam. Want dankzij het Cradle to Cradle principe gebruiken wij snij-afval gewoon voor de productie van de volgende tegels. Voor uw industrievloer heeft u de keuze uit verschillende kleuren pvc-tegels en lasveters, waarmee de vloer vloeistofdicht wordt gemaakt door thermisch en chemisch lassen. Zo sluit de vloer die u kiest uitstekend aan op uw industrieruimte. 

Welke voordelen biedt een vloeistof werende vloer uw bedrijf?

Vloeistofdichtheid is niet het enige voordeel van onze vloeren. We hebben een aantal van de voordelen die onze pvc-vloeren uw bedrijf bieden onder elkaar gezet: 
 

Laat uw industrievloeren professioneel leggen door Takens bedrijfsvloeren

Bent u toe aan nieuwe industrievloeren en op zoek naar een duurzame, veilige en mooie oplossing? Dan helpen wij u graag veder met onze vloeistof werende industrievloer. De pvc vloeren worden door onze eigen professionele werknemers gelegd, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit van uw industrievloer kunnen waarborgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij leggen graag uw duurzame en vloeistofdichte vloer


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!