Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

HACCP vloer

PVC bedrijfsvloerGaat u investeren in een nieuwe bedrijfsvloer voor uw winkel, horecabedrijf of magazijn, dan wilt u uiteraard wel alleen geld steken in een vloer die aan de recente HACCP norm voldoet. Takens Bedrijfsvloeren laat u graag kennis maken met de vloeistofdichte tegels van het bedrijf, die volledig aan de actuele norm voldoen en bovendien vele voordelen met zich meebrengen. Welke voordelen dit zijn, leest u op deze pagina. 

 

 

Neem contact met ons op

 

 

Vloeistofdichte tegels: slijtvast, antislip en veerkrachtig

De vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren voldoet niet alleen aan de laatste HACCP norm, maar heeft ook enkele andere pluspunten. Ten eerste zijn de tegels volledig slijtvast, wat betekent dat u jaren plezier heeft van de vloerbedekking zonder enige krassen, deuken of andere beschadigingen. Zelfs als u regelmatig met zware karren over de tegels rijdt of als er dagelijks honderden mensen over de tegels lopen, ziet de bedrijfsvloer er na jaren gebruik nog top uit. 

Een ander voordeel van de tegels, is dat de tegels vloeistofdicht en antislip zijn. Wordt er veel met water gewerkt in uw bedrijf, dan bieden de tegels extra veiligheid. Tot slot is de bedrijfsvloer veerkrachtig, waardoor de tegels erg lekker lopen. Bijkomend voordeel: de tegels stralen warmte uit, wat de bedrijfsvloer nog comfortabeler maakt. 

Laat uw bedrijfsvloer plaatsen door Takens Bedrijfsvloeren

Wilt u investeren in een bedrijfsvloer die niet alleen aan de normen voldoet, maar ook vloeistofdicht en dus erg veilig en duurzaam is? Laat uw bedrijfsvloer dan plaatsen door onze ervaren en vakkundige vloerspecialisten. In dit geval krijgt u niet alleen de beste tegels voor uw bedrijf, maar weet u ook zeker dat de tegels snel en vakkundig gewerkt worden. Meer weten over onze duurzame, slijtvaste en vloeistofdichte tegels? Stel uw vragen door contact op te nemen, want wij helpen u graag.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!