Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC slagerijvloeren


Binnen de vleesverwerkingsindustrie worden hoge eisen gesteld aan het interieur. Een slagerijvloer dient qua hygiëne dan ook aan de HACCP-norm te voldoen. De vloeistofdichte pvc slagerijvloeren van Takens Bedrijfsvloeren voldoen aan de HACCP-norm en zijn bovendien ergonomisch en slijtvast. Niet voor niets zijn deze hoogwaardige bedrijfsvloeren al aan tal van binnen- en buitenlandse bedrijven geleverd. 

Contact opnemen
 

Snel te leggen vochtbestendige slagerijvloeren


Onze pvc slagerijvloeren zijn vloeistofdicht en nemen dus geen vocht op. Doordat vochtige substanties op de vloer blijven liggen, is deze zeer eenvoudig en met enkel water en zeep te reinigen. Door de antislip structuur van de tegels kan uw personeel veilig werken ondanks de natte ondergrond. Onze vloeren zijn in vrijwel alle slagerijruimtes toe te passen en zijn tevens bestand tegen een veelvoud van chemische stoffen. Doordat de hygiënische vloeren snel in uw slagerij gelegd kunnen worden en direct belastbaar zijn, wordt de bedrijfsvoering nauwelijks onderbroken. 
 

Een hoogwaardige pvc werkvloer die past bij uw bedrijf


Met keuze uit 6 kleuren slagerijvloeren kunt u de vloeren uitstekend aanpassen aan uw interieur. Ook de lasveters hebben verschillende kleuren, waardoor u een unieke combinatie voor uw winkel kiest. Deze lasveters zorgen bovendien voor een geheel vloeistofdichte vloer. De tegels zijn vervaardigd uit hoogwaardig recycling-PVC en daarmee zowel goed voor uw bedrijf als voor het milieu. Extreem slijtvast, vloeistofdicht en antislip zijn ze comfortabel voor uw personeel en arbo-verantwoord. 
 

Takens Bedrijfsvloeren voor uw slagerijvloer


Takens Bedrijfsvloeren levert vloeistofdichte pvc slagerijvloeren in binnen- en buitenland. De vloeren worden door onze eigen experts gelegd, om u zo een hoge kwaliteit te garanderen. Heeft u vragen over onze tegelvloeren, de legwijze, of de HACCP norm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u dan graag verder met een oplossing op maat voor uw slagerij.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!