Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc garagevloeren


Ook in een garage wilt u klanten in een nette omgeving ontvangen. Dat is door alle werkzaamheden niet altijd gemakkelijk, maar een schone vloer doet wonderen. Met een vloeistofdichte pvc garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren zijn vlekken in een garagevloer verleden tijd. De vloer neemt geen vloeistoffen op en is zelfs bestand tegen vetten zoals motorolie en zuren. Door de antislip structuur van de tegelvloer kan uw personeel bovendien veiliger te werk gaan. 

Contact opnemen

Snel te plaatsen onderhoudsvriendelijke garagevloeren

De sterke pvc garagevloeren die wij leveren, voldoen aan de dagelijkse eisen binnen een werkplaats. Niet alleen zijn ze vloeistofdicht, maar ook slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Te gebruiken in een professionele autogarage en particuliere garage. We leggen de vloeren direct over de oude vloer, stevig dankzij aanbrengen met tweecomponentenlijm. Doordat onze garagevloeren snel te leggen en direct na plaatsing belastbaar zijn, hoeft u de werkzaamheden binnen uw garage niet stil te leggen. 

Pvc autogaragevloeren in verschillende kleuren

De voegen van de vloer worden thermisch en chemisch gelast waardoor een waterdichte garagevloer wordt verkregen. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren is de vloer aan te passen aan het interieur van uw garage. Ook voor de lasveters kunnen verschillende kleuren worden gebruikt. De vloeistofdichte pvc vloeren zijn bovendien milieuvriendelijk en voldoen aan de Europese REACH richtlijn. De bedrijfsvloeren zijn ergonomisch en arbo-verantwoord en daarmee niet alleen het beste voor uw bedrijf, maar ook voor uw medewerkers. 

Takens Bedrijfsvloeren legt uw garagevloer snel en vakkundig

Takens Bedrijfsvloeren legt al een decennia lang unieke vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren. Bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Spanje gingen u al voor bij het kiezen voor Takens Bedrijfsvloeren. Niet alleen verkopen wij onze eigen unieke vloertegels die zowel hygiënisch als volledig vloeistofdicht en antislip zijn, maar onze experts plaatsen deze bovendien zelf. Zo garanderen wij u kwaliteit en vakmanschap. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een vloeistofdichte pvc garagevloer.

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!