Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC bedrijfsvloeren

PVC garagevloerBij het vernieuwen van de vloerbedekking in uw bedrijfspand, zijn er vele soorten vloeren waar u in kunt investeren. Uiteraard investeert u het liefst in een vloer waar u zo lang mogelijk plezier van heeft, zodat u de investering in een nieuwe vloerbedekking zo lang mogelijk uit kunt stellen. Door in onze hoogwaardige bedrijfsvloer te investeren, weet u zeker dat uw vloerbedekking lang mee gaat. Meer over deze bedrijfsvloer, leest u op deze pagina. 


Neem contact met ons op
 

De voordelen van onze slijtvaste bedrijfsvloer

De vloeistofdichte bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren is een vloer die gemaakt wordt van PVC vloertegels, die nauwkeurig aan elkaar worden gelast. Door het gebruik van de materiaalsoort polyvinylchloride is de vloerbedekking stevig, slijtvast en ontzettend duurzaam. De vloertegels gaan jaren mee en zien er vele jaren zo goed als nieuw uit. 

Omdat de tegels nauwkeurig aan elkaar worden gelast, is de bedrijfsvloer volledig vloeistofdicht. Zelfs als u een bak met bijtende stof over de vloerbedekking laat vallen, komt er niets door de vloertegels heen. Tot slot worden de vloertegels snel gelegd door onze professionals, zodat u uw bedrijf niet lang hoeft te sluiten voor de renovatie. 

Een bedrijfsvloer van PVC: is het iets voor mijn organisatie? 

De pluspunten van de vloeistofdichte bedrijfsvloer klinken natuurlijk erg interessant, maar past deze vloerbedekking wel bij uw bedrijf? Wij kunnen u garanderen dat dit inderdaad het geval is. Door de jaren heen hebben we deze vloer al in vele soorten bedrijfspanden mogen leggen, waaronder winkels, kantoorpanden, magazijnen, fabrieken, garages en verschillende soorten horecagelegenheden. Zelfs als de belasting van uw bedrijfsvloer groot is, past deze vloerbedekking bij uw organisatie. 

Meer weten over onze hoogwaardige vloertegels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen door al uw vragen te beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!