Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC bedrijfsvloer

vloeistofdichte garagevloerVeel ondernemers vinden het lastig om een geschikte vloer te vinden voor hun bedrijfspand. Dit komt omdat de vloerbedekking praktisch moet zijn en een lange levensduur moet hebben, maar er bovendien mooi en representatief uit moet zien. Door te investeren in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, krijgt u een praktische en duurzame vloer met een professionele uitstraling in uw bedrijfspand. 
 

Neem contact met ons op
 

De vloeistofdichte vloertegels: een korte introductie

De bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren wordt gemaakt van PVC vloertegels, die nauwkeurig aan elkaar vast worden gemaakt door middel van lassen. Door het gebruik van polyvinylchloride in de vloertegels is de vloerbedekking niet alleen stevig, maar ook slijt- en krasvast. Dit betekent dat de tegels een lange levensduur hebben, voor een investering waar u jaren plezier van heeft. 

De vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren laten geen vloeistoffen door. Dit maakt de vloerbedekking ideaal voor bedrijfspanden als kantoren, winkels, restaurants, hotels, cafés, garages, werkplaatsen, fabrieken en zelfs scholen. Wat voor bedrijfspand u ook heeft, deze hoogwaardige vloertegels passen perfect in uw beeld van de perfecte vloerbedekking. 

De verschillende kleuren van de PVC vloertegels

Wij vinden het belangrijk dat u vloertegels in uw bedrijfspand kunt laten leggen die echt bij uw organisatie passen. Daarom wordt onze vloerbedekking in diverse kleuren aangeboden, namelijk de kleuren zwart, antraciet, blauw, grijs, bruin en zelfs rood. Ook kunt u zelf kiezen welke kleur de lasveters van de vloerbedekking moeten worden, zodat u echt de perfecte bedrijfsvloer kunt laten samenstellen. 

Wilt u meer weten over onze vloeren of heeft u advies nodig over de perfecte kleur van uw vloertegels? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen. We kunnen al uw vragen beantwoorden, maar we geven u ook graag professioneel kleuradvies voor de perfecte kleur vloertegels in uw bedrijfspand.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!