Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC bedrijfsvloer

PVC bedrijfsvloerBij het aanschaffen van een nieuwe vloer voor uw bedrijf, kunt u uit verschillende soorten vloeren kiezen. Vindt u het belangrijk dat de nieuwe vloer van uw bedrijf in de juiste kleur geleverd kan worden, maar ook volledig slijtvast en vloeistofdicht is? Dan schaft u de PVC bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren aan. Deze hoogwaardige bedrijfsvloer is gemaakt van duurzame en slijtvaste PVC tegels, die volledig vloeistofdicht en antislip zijn. 


Neem contact met ons op
 

De mogelijke toepassingen van de PVC bedrijfsvloer 

Omdat een PVC bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren volledig vloeistofdicht, slijtvast en antislip is, kan deze vloer voor vele toepassingen gebruikt worden. Zo kunt u de vloer in uw kantoorpand laten leggen, maar kunt u er ook voor kiezen om de vloer in een fabriekshal, magazijn, zorginstelling of zelfs schoolgebouw te laten leggen. Zelfs als u een vloer zoekt waar u zonder enige problemen met zware voertuigen overheen kunt rijden, is de PVC bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren de geschikte vloer voor u. U ziet geen enkele beschadigingen op deze vloer, zelfs niet als er iedere dag vrachtwagens met zware lading overheen rijden. 

Natuurlijk wilt u uw bedrijf niet te lang sluiten om een nieuwe vloer te laten leggen. Een groot voordeel van de duurzame bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren, is dat deze vloer in een mum van tijd gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijfsprocessen slechts kort stil te leggen, maar heeft u wel een gloednieuwe vloer waar u vele jaren plezier van heeft. 

Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren vloerexpert

Takens Bedrijfsvloeren heeft door de jaren heen al vele bedrijfspanden verbeterd met een nieuwe vloer. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wilt u uw bedrijfspand ook verbeteren met een nieuwe vloer? Neem dan direct contact op met Takens Bedrijfsvloeren.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!