Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte bedrijfsvloeren

vloeistofdichte schoolvloerDe vloeistofdichte bedrijfsvloer is een populair product van Takens Bedrijfsvloeren: uw expert op het gebied van PVC vloeren van hoge kwaliteit. De vloer is niet alleen vloeistofdicht, maar ook volledig antislip, eenvoudig te reinigen, duurzaam en slijtvast. Meer weten over deze vloer? Lees dan meer over de toepassingen van de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren op deze pagina. 


neem contact met ons op
 

De vloeistofdichte vloer: geschikt voor mijn bedrijf?

In feite kan iedere ondernemer die een vloeistofdichte, veilige, hygiënische en slijtvaste vloer wil aanschaffen in een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren investeren. De bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren is door de jaren heen al in allerlei bedrijfspanden gelegd, waaronder winkels, bakkerijen, slagers, kantoren, werkplaatsen, garages, magazijnen, fabriekspanden, cafés, restaurants, hotels, et cetera. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Frankrijk, Duitsland en België.

Daarnaast is de vloer ook geplaatst in omgevingen als saunacomplexen, zwembaden en basis- en middelbare scholen, want ook hier past de vloer prima in het pand. Zwembaden en saunacomplexen profiteren van het feit dat de vloer volledig hygiënisch en antislip is, terwijl scholen profiteren van de duurzaamheid en krasvastheid van de vloer. Wat voor bedrijf u ook heeft: als de kenmerken van de vloeistofdicht vloer u aanstaan, kunt u in de PVC tegels van Takens Bedrijfsvloeren investeren. 

De perfecte vloer voor ieder bedrijf

De vloeistofdichte bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Ook als u specifieke eisen heeft voor uw nieuwe vloer, kunt u de PVC tegels van deze vloerexpert aanschaffen. Meer weten over de mogelijkheden van deze vloer, de kleuren van de vloer of de toepassingen van de vloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met Takens Bedrijfsvloeren, want de ervaren medewerkers van deze vloerexpert helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!