Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Werkplaatsvloeren

vloer autogarageIn werkplaatsen worden vaak strenge technische eisen gesteld aan de vloer. Deze wordt immers dagelijks zwaar en intensief belast. Niet alleen lopen er iedere dag veel mensen overheen, ook zware machines worden verplaatst en vloeistoffen en chemische stoffen worden in de werkplaats gebruikt. De vloer van een werkplaats dient daarom veilig, stootvast en duurzaam te zijn en optimale bescherming tegen verschillende vloeistoffen te bieden. Werkplaatsvloeren vindt u bij Takens Bedrijfsvloeren in de vorm van pvc. Een perfecte vloer voor uw werkplaats, die gemakkelijk te onderhouden is en zich weet te onderscheiden door stootvastheid, optimale geluiddemping en waterdichtheid.

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van een vloeistofdichte pvc vloer

Werkplaatsvloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn één centimeter dik en overal eenvoudig te plaatsen. Hierdoor is bijvoorbeeld de hoogte van de deur geen punt. Onze hoogwaardige pvc vloeren zijn geproduceerd uit gerecycled pvc materiaal, wat zorgt voor een groene en duurzame vloer. Milieubewust dus! Pvc is stootvast, vergt weinig onderhoud en heeft een vloeistofdichte afwerking in het geval van werkplaatsvloeren. Geluid wordt beperkt tot een minimum, olie en andere chemicaliën krijgen geen kans in de vloer door te dringen en zware objecten kunnen met gemak de vloer belasten. Een duurzame vloer met antislip eigenschappen, die zorgen voor een veilige werkomgeving.

Snel en kostenefficiënt

Onze werkplaatsvloeren zijn na installatie direct in gebruik te nemen, waardoor u meteen uw werkzaamheden kunt voortzetten. U kunt de pvc tegels los bij ons bestellen en zelf aan de slag gaan met het leggen van uw vloer, maar het is ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden. Ongelukjes, waardoor een gedeelte van de vloer onherstelbaar beschadigd raakt, behoren tot het verleden. Deze losse tegels kunnen immers verwijderd worden en eenvoudig vervangen door nieuwe. Een snelle en kostenefficiënte vloer, die in iedere werkplaats zorgt voor een veilige en duurzame oplossing.

Vraagt direct een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie voor een werkplaatsvloer op maat!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!